Į pasimatymą atėjusi moteris kūno ertmėse atsinešė švirkštą ir narkotikų | kl.lt

Į PASIMATYMĄ ATĖJUSI MOTERIS KŪNO ERTMĖSE ATSINEŠĖ ŠVIRKŠTĄ IR NARKOTIKŲ

  • 3

Ketvirtadienį į ilgalaikį pasimatymą Vilniaus pataisos namuose atvykusi nuteistoji iš atvirosios kolonijos kūno ertmėse slėpė, kaip įtariama, narkotines, psichotropines ar kitas psichiką veikiančias medžiagas.

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, apie 15.50 val. atvirosios kolonijos nuteistoji atvyko į Vilniaus pataisos namus pasimatyti su ką tik jos teisėtu vyru tapusiu jau į laisvę išleistu buvusiu nuteistuoju.

Po atliktos nuteistosios ir jos daiktų patikros, nuvesta į pasimatymų kambarį. Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai, įtardami, kad nuteistoji kūno ertmėse gali slėpti narkotinių medžiagų, ir bendradarbiaudami su Vilniaus pataisos namų 1-ojo saugumo valdymo skyriaus pareigūnais, nusprendė moterį pakartotinai patikrinti. Užėjęs į pasimatymų kambarį, pareigūnas pastebėjo, kad minėta nuteistoji kairėje rankoje laiko švirkštą su adata, o dešinėje – kažką suspaudusi savo kumštyje.

Nurodžius nuteistajai atiduoti rankose laikomus daiktus, švirkštą ji numetė ant palangės, o kitoje rankoje slepiamų daiktų neatidavė. Neįvykdžius teisėto pareigūno nurodymo bei įspėjus, kad gali būti panaudota fizinė prievarta, nuteistoji pareigūną nustūmė alkūne, o bandant paimti dešinės rankos kumštyje laikomus daiktus, nuteistoji aktyviai priešinosi ir stumdėsi. Grumtynių metu nuteistosios kumštyje slepiamas suspaustas paketėlis nukrito ir jame buvę neaiškios kilmės baltos spalvos milteliai pabiro ant grindų. Folijos lankstinukas ir iš jo išbyrėjęs turinys surinktas į polietileninę pakuotę bei paimtas numestas švirkštas.

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, po fizinės prievartos panaudojimo, nuteistoji apžiūrėta medikų, medicinos pagalbos jai neprireikė. Bet už, kaip įtariama, narkotinių medžiagų turėjimą bei pasipriešinimą pataisos pareigūnui pradėtas ikiteisminis tyrimas.

GALERIJA

  • Į pasimatymą atėjusi moteris kūno ertmėse atsinešė švirkštą ir narkotikų
  • Į pasimatymą atėjusi moteris kūno ertmėse atsinešė švirkštą ir narkotikų
  • Į pasimatymą atėjusi moteris kūno ertmėse atsinešė švirkštą ir narkotikų
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Na \\\\\.../////

ir pz....da.Taip gali ir kalašnikovą atvilkti.

Manau

Kad štai kokia laisvės partijos siekiai.Narkotikai, alkoholis,lbgt ištvirkėliai štai ko nori ši laisvės partijos narės.Ir kuo greičiau jos turi palikti seimą.

Tikros laisvės partijos grožybės

Tai čia tos laisvės partijos nariai,danielės su armonaite gerbėjai,kaip ir rašo jau ilaisvę išleisti bet atviroje kolonijoje-partijoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS