Prekybos centro „G9“ evakuacija: lankytojai kosėjo, duso | kl.lt

PREKYBOS CENTRO „G9“ EVAKUACIJA: LANKYTOJAI KOSĖJO, DUSO

  • 4

Vos pasibaigus ūkininkų protestui, šalia Vyriausybės rūmų sulėkė pagalbos tarnybos. Pranešta, kad prekybos centre „G9“, Gedimino prospekte, juntamas aitrus dujų kvapas, žmonėms sunku kvėpuoti, jie kosi ir dūsta.

Prekybos centro darbuotojai ir lankytojai evakuoti.

Atsiųstos mažiausiai trys ugniagesių autocisternos, cheminių incidentų likvidavimo automobilis ir štabo mašina.

Įtariama, kad kažkas prekybos centre papurškė ašarinių dujų. Anot liudytojų, jų galėjo papurkšti eskalatoriumi į pirmą aukštą važiavęs vyras.

Policija 36-erių įtariamąjį sulaikė. Jam nustatytas vidutinis (1,40 prom.) girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Ugniagesiai patalpas išvėdino ir patikrino dujų analizatoriumi. Rodmenys neviršija normos, žmonės vėl leidžiami į parduotuvę.

„Buvau viduje, pradėjau labai stipriai kosėti, dusti, toks kaip po laužo būna kvapas ir viskas – visus evakavo. Su ugniagesiais šnekėjome, jie sakė, kad nežino, aiškinasi... Nesuprantam nieko“, – kalbėjo mergina.

„Nežinome, žinokit, nieko. Tiesiog smirda. Čiaudėjome ir kosėjome. Kvapas toks kaip dujų“, – sakė vyras.

„Labai sunku buvo kvėpuoti, net ašaros bėgo. Daugiau nežinau, labai kosulys buvo. Absoliučiai nieko nesimatė. Tiesiog gerklėje kažkoks dusimas. Pabėgome, kaip stovėjom“, – pasakojo moteris.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Taska

G uzjudino?

Nepatiko ir man viešas melas per serialą

Smagu juokelių vakare pažiūrėti per televizijos serialą Rezidentai. Bet kodėl melas? Tenka atsisakyt to serialo ir smagių valandėlių prie televizoriaus, nes prie ginekologo Paplavskio yra naujai filmuojama labai Negraži rezidentė. Bjaurumas koktus. Ji vaidina pagal scenarijų kitiems patinkančią. Bet vaizdas atstumiantis, lietuviams bjauru tokia galvijų fermos pavidalo apžėlusi aktorė su itin prasta figūra, šlykščių veidu ir it tvarto gyvulio plaukais. Negalima transliuoti tokios apgaulės ir itin negražios asmenis pateikti pagal scenarijų kaip patrauklius. Didelė žala žiūrovo akims. Tiesiog išjungiu ją, kai rodo. Tokia nuomonė. Išjungi ir viskas.

jojo

tarybiniais laikais klasioko mama dirbo endokrinkej garliavoj tai kartais autobuse pabarstydavom ampuliu kurias uzmynus smarve buvo baisesne nei lauko tualete ir svarbiausia neisvedinama
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS