Jaunuolių išvyka prie Trakų Kalėdų eglės baigėsi grumtynėmis su pareigūnais: prireikė ir elektrošoko | kl.lt

JAUNUOLIŲ IŠVYKA PRIE TRAKŲ KALĖDŲ EGLĖS BAIGĖSI GRUMTYNĖMIS SU PAREIGŪNAIS: PRIREIKĖ IR ELEKTROŠOKO

  • 8

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai gruodžio 22 d. apie 5 val. ryto, patruliuodami Trakuose šalia įžiebtos Kalėdų eglės pastebėjo besiburiuojančią penkių jaunuolių kompaniją.

Tuoj pat buvo nuspręsta patikrinti ir išsiaiškinti, kodėl nesilaikoma paskelbto karantino nustatytų reikalavimų.

Tikrinant paaiškėjo, kad trys vaikinai ir dvi merginos yra Vilniaus miesto gyventojai ir neturi jokio pagrindo šiuo metu būti Trakų rajono savivaldybės teritorijoje.

Visi jaunuoliai išreiškė akivaizdų nepatenkinimą tokiu policijos darbu, o vienas iš jų, dvidešimtmetis vilnietis, netikėtai puolė pareigūnus – vienam iš jų su koja smūgiavo į krūtinės sritį, o kitam spyrė į koją. Tuoj pat į pagalbą patruliams atvyko kitas Trakų rajono policijos ekipažas. Jaunuolis aktyviai priešinosi sulaikomas, todėl jo atžvilgiu buvo panaudoti kovinės savigynos veiksmai, elektrošokas „Tazer“ ir vėliau antrankiai.

Sulaikytas pilietis pristatytas į Trakų rajono policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui. Įtariamasis uždarytas į areštinę, jis gerai žinomas Sostinės policijai, dėl ankščiau padarytų vagysčių, plėšimo ir administracinės teisės nusižengimų.

Visiems pažeidėjams surašyti protokolai dėl karantino taisyklių nesilaikymo, jiems gresia baudos nuo 500 iki 1500 eurų, o įtariamajam nusikalstama veika – dar ir viešieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anno Nimas

Amerikoje pareigūno žodis - įstatymas. Tegu ir nemalonus. Neklausai - veiksmas. Čia irgi turėtų būti panašiai.

TaikunasAninmas

Koks dar taikumas, iš vilniaus visa grupuotė atėjo patūsint, ponai matai, galėt policajai tikras kulkas naudot, o dabar išsidirbinėja, nei aš stosiu nei tu šausi... Tai kam jie ginklus nešiojasi, kad pagrobti būtų? Kelių policija ar sienos apsauga kartais naudoja, kiek biudzeto sutaupytu, ai bet tiksliai, itariu bent 80% pareigunu nepaimtu žemesnio lygio štanginės ponų, nekalbu apie pareigūnes...

TAIGIS

LIETUVA BUNDA....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS