Per konfliktą Vilniaus kieme dujiniu pistoletu sužalotas vyras | kl.lt

PER KONFLIKTĄ VILNIAUS KIEME DUJINIU PISTOLETU SUŽALOTAS VYRAS

  • 2

Sostinėje sekmadienį per konfliktą dujiniu pistoletu sužalotas vyras.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, konfliktas kilo apie 17 val. Vilniuje, Algimanto Petro Kavoliuko gatvės namo kieme. 38-erių vyrui vairuojant automobilį „Subaru Outback“, neblaivus nepažįstamas asmuo trenkė kumščiu į automobilio kapotą, o šiam išlipus, jis buvo užpultas.

Vairuotojui ginantis ir įspėjus, kad bus panaudotas ginklas, asmuo nepaisė įspėjimo ir bandė trenkti jam. Panaudojus ginklą ir vienąkart iššovus iš dujinio pistoleto, sužalotas užpuolęs asmuo.

40-metis nukentėjusysis suteikus medicininę pagalbą ligoninėje gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nu ka... nenustebsiu

kad teks subaru parduot... kad atlygint parkinguj padaryta zala... suzalojoj etatini darbuotoja kuris is po sunkaus darbo grizdamas namo ejo per didelio kaimo nuosava kiema eijo is paskutiniuju ejo...skubejo... kad pailset kad jegas atgaut nes buvo taip nuvarges . taip nusikales ka vos kojas vilko...a jus uzstojot jam kelia, neleidot patekt i namus ir dar bandet ji nusaut.... a del kumscio ant kapoto cia jau poto kai i koja isove...atsireme ranka kad nenugriut is skausmo... ir NESISTEBEKIT kad taip nebus...elektrikai aferistai savo draugu aferistu bedoj nepalieka...

cha

Papasakokit, o tai kaip gi jis buvo sužalotas . Peršauta koja, nutrauktas pirštas, išmušta akis ? Tris kartus šoviau iš dujinio revolverio į mane užpuolusį šunį. Išsigando tik garso ir pabėgo sveikas. Iš tų dujų jokios naudos. Jokio sužalojimo nei kvapo. Tai kam čia mums tos pasakaitės apie kažkokius "sužalojimus" ? Va, iš kovinio ginklo tai kulka gali ne tik sužaloti, bet ir nušauti. O čia, ne ,nebent jei į pačią nosį įrėmė ir iššovė, tai gavo pipirinių dujų ir tiek, bet tai ne sužalojimas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS