Kraupus įvykis: gelbėdamas savo ir medikų gyvybes policininkas nušovė moterį | kl.lt

KRAUPUS ĮVYKIS: GELBĖDAMAS SAVO IR MEDIKŲ GYVYBES POLICININKAS NUŠOVĖ MOTERĮ

Vilniaus rajone policininkas antradienį nušovė jį ir medikus užpuolusią moterį.

„Pirminiais duomenimis, agresyvi moteris puolė medikus, puolė ir pareigūnus su peiliu, buvo panaudotas ginklas ir ji buvo nušauta“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Kaip BNS informavo Greitosios medicinos pagalbos Vilniaus filialo atstovai, 12.24 val. gautas iškvietimas į Baraškų kaimą Juodšilių seniūnijoje, informuota, kad apie 50-ies metų moteriai sutriko sveikata.

Į įvykio vietą taip pat iškviesti policijos pareigūnai, jie atvyko pirmiau, nei medikai.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja nurodė, kad 1972-aisiais gimusi moteris buvo agresyvi, kastuvu apdaužė medikų automobilį.

Buvo keli šūviai – į koją, ranką ir kitas lemiamas.

„Paskui ji užsibarikadavo namuose, ten pasiėmė peilį ir su puolė greitosios pagalbos medikus ir policininką“, – BNS nurodė ji.

Pasak policijos atstovės, pareigūnai panaudojo ašarines dujas, taip pat elektrošoko prietaisą „Taser“, tačiau galiausiai jiems teko panaudoti tarnybinį ginklą.

„Buvo keli šūviai – į koją, ranką ir kitas lemiamas“, – sakė J. Samorokovskaja.

LNK žinių duomenimis, moteris peiliu sužeidė policijos pareigūną, jam suteikta pagalba.

Kas išprovokavo moters elgesį kol kas nėra žinoma, įvykis tiriamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (177)

Jurga

Noriu parašyti tokį dalyką: teisme policininkas nebūtų pripažintas kaltu šioje byloje, nes jis galimai gynė darbuotojus, bet valstybė privalėtų nukentėjusiajam (nužudytos moters sūnui) sumokėti moralinės žalos atlyginimą, nes valstybės tarnautojai nesuveikė tinkamai. ta suma turėtų būti nemaža mažiausiai 40 tūkst eurų. juk kai kviečiama greitoji policija, tai reikia paslaugos kuri nėra nušovimas. ekipažams reikėjo tiesiog atsitraukti ir palikti moterį jos kieme. jei negali padėti, tai bent nekenk.

del psihines bobos

a jeigu pasirodys jog ji PSD moketoja ?? is jos kaip is pilnavercio piliecio buvo raunamas ,plesiams ir prievarta nulupamas PSD.... ji mokescius mokejo kaip visi ir nusautoji kaip visi tikejo valdzia ir mokslu..... a rezultate buvo nusauta uz tai kad bande apsigint nuo reketuotoju apmokestintoju nuo isnaudotoju prievartautoju ir vakcinuotoju per prievarta grudanciu savo keistos veiklos isskiras?? kaip del kontrolieriu gardeliu ir QR koderiu? ...kaip nukentejusiems nuo elektriku aferistu abonementizuotoju atligint skriauda ir nuoskauda ??.... kas atsakys kad nausedos gerove sazininga zmogu , sazininga mokesciu moketoja davare iki neurozes ir nusove ? ....kas atsakys ? alio ???

Veterinorius.

Visus huilo pasekejus kaip pasiutusius reikia dezinfekuoti saunamosiom priemonem.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS