L. Baltrūnas išėjo į laisvę – namo jį parvežė pareigūnai | kl.lt

L. BALTRŪNAS IŠĖJO Į LAISVĘ – NAMO JĮ PARVEŽĖ PAREIGŪNAI

  • 4

Pirmadienį baikerio Aivaro Kilkaus nužudymu įtariamas Laurynas Baltrūnas po keturių mėnesių, praleistų Lukiškių tardymo izoliatoriuje–kalėjime (TIK), sutvarkius visus formalumus, paleistas į laisvę likus kelioms minutėms iki 13 val. Namo jį išvežė policijos pareigūnai, rašo portalas 15min.lt.

Kaip patvirtino įtariamojo advokatas Rolandas Tilindis, iš Lukiškių į namus L. Baltrūną perveš policijos pareigūnai.

Tai susiję su teismo paskirtomis kardomosiomis priemonėmis – dokumentų paėmimu ir intensyvia priežiūra.

L. Baltrūnas nuo šiol turės nešioti apykoję, ją, anot advokato, reikia sujungti ir sureguliuoti. Įtariamasis iš namų galės išeiti kelioms valandoms.

Po nesėkmingo bandymo išlaikyti L. Baltrūną už grotų, prokuratūra nuo komentarų susilaiko. 

Vilniaus apygardos teismas ketvirtadienį atmetė prokuratūros skundą dėl suėmimo. 

Teismas ketvirtadienio rytą išnagrinėjo prokuratūros skundą dėl žemesnės instancijos teismo nutarties nepratęsti suėmimo įtariamajam baikerio A. Kilkaus nužudymu.

Prokuratūra prašė panaikinti Vilniaus miesto apylinkės teismo nutartį ir pratęsti suėmimą dar dviem mėnesiams.

L. Baltrūnas buvo suimtas nuo praėjusių metų spalio 19-os dienos. Jis buvo sulaikytas praėjus keturioms dienoms nuo mįslingo buvusio bendražygio baikerių klube „MC vorai“ A. Kilkaus dingimo.

Buvęs profesionalus karys 40-metis L. Baltrūnas iki suėmimo dirbo Beižonių globos namuose socialiniu darbuotoju.

Įtariamajam baikerio A. Kilkaus nužudymu L. Baltrūnui yra pateikta naujų įtarimų, susijusių su ankstesniais konfliktais su kitais asmenimis.

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis A. Kilkus taip pat anksčiau priklausė šiam klubui.

Baikeris A. Kilkus dingo pernai – prieš keturis mėnesius, spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Skelbta, kad spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

„Mes dirbsime rankų nenuleisim ir ką galėsime, padarysime“, – apie bylos tyrimą ir paieškas BNS yra sakęs Vilniaus apygardos prokuratūros skyriaus vyriausiasis prokuroras Julius Rėksnys.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nusivyles

Uzuojauta Klikaus A., zmonai ir vaikuciams. Jokio atpildo zveriui, uz vyro, tevelio nuzudyma ir kuno paslepima. Gyvulys, net palaidoti zmogiskai zmogaus neleido. Kankinkites amzinai savo sazines pragare, tu ir tavo benrazygiai. LAZDA TURI DU GALUS.!

Vidas

Prokurorams iki L. Baltrūno toli. Kreivi smegenys už kreivų langų

tadas

gal strazburas padetu? kazkas ne taip su musu temide.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS