Dėl galimos prievartos „Rammstein“ koncerte Lietuvos policija apklausė airę: kalbėjosi 5 valandas | kl.lt

DĖL GALIMOS PRIEVARTOS „RAMMSTEIN“ KONCERTE LIETUVOS POLICIJA APKLAUSĖ AIRĘ: KALBĖJOSI 5 VALANDAS

  • 5

Lietuvos policija antradienį apklausė Airijos pilietę dėl Vilniuje prieš ir po grupės „Rammstein“ koncerto vykusių uždarų vakarėlių metu galimai įvykdytų nusikaltimų, susijusių su narkotinėmis medžiagomis ir galima prievarta.

„Ką tik praleidau beveik penkias valandas vaizdo pokalbyje su Lietuvos policija. Jie pagaliau priėmė oficialų mano pareiškimą ir suteikė man nuorodos numerį. Esu neįtikėtinai nusivylusi tuo, kaip „profesionalai“ su tuo susidorojo“, – asmeninėje „Twitter“ paskyroje skelbė ji.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja BNS trečiadienį patvirtino, kad Airijos pilietė antradienį buvo apklausta.

„Vyko išsami nukentėjusios merginos apklausa, pareigūnai atlieka procesinius veiksmus tam, kad būtų išsiaiškintos visos įvykio aplinkybės“, – sakė ji.

Ar bus apklausiami grupės nariai, paaiškės po to, kai pareigūnai nuspręs, ar pradėti tyrimą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Kol kas jokie įtarimai niekam nepareikšti“, – kalbėjo J. Samorokovskaja.

Kaip anksčiau pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, praėjusį antradienį, apie 13.36 val. buvo gautas pranešimas apie galimai įvykdytą nusikaltimą. Tuomet Airijos pilietė, apsistojusi viešbutyje, teigė, kad pirmadienį vykstant „Rammstein“ koncertui kažkas į gėrimus jai įmaišė narkotinių medžiagų bei bandė išprievartauti. Informacija buvo perduota medikams ir policijai.

Anot policijos, pareigūnams atvykus, viešbutyje jau buvo medikai, kurie apžiūrėjo merginą, suteikė jai medicininę pagalbą vietoje. Mergina nurodė įvykio aplinkybes. Ji, pasak policijos, dėl įvykio nerašė pareiškimo.

J. Samorokovskaja vėliau patvirtino, kad mergina, jau išvykusi iš Lietuvos, kreipėsi į Airijos pareigūnus, su jais bendradarbiaudama Lietuvos policija pradėjo įvykių patikslinimą.

Apie galimai įvykdytą grupės „Rammstein“ narių nusikaltimą mergina pranešė socialiniuose tinkluose. Ji nurodė, kad pareigūnų sostinėje prašė, kad būtų atliktas tyrimas dėl narkotinių medžiagų jos kraujyje, tačiau į jos prašymą esą nebuvo atsižvelgta.

Socialiniuose tinkluose ir kitos jaunos gerbėjos dalinasi istorijomis, nurodydamos, kad muzikinė grupė yra sukūrusi organizuotą apsvaiginimo, seksualinio priekabiavimo ir prievartavimo sistemą, kviesdama atrinktas jaunas merginas į prieš ir po koncertų vykstančius vakarėlius.

Vokietijos metalo grupė „Rammstein“ feisbuke paskelbė atmetanti kaltinimus.

„Kalbant apie internete sklindančius kaltinimus po koncerto Vilniuje, galime atmesti juos ir pasakyti, kad tai, kas teigiama, neįvyko mūsų aplinkoje. Apie jokius oficialius tyrimus šiuo klausimu nežinome“, – skelbė grupė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

matomai ,lietuvos policajaiapklause per 5 valandas

aire , jei irode ,kad jokio prievartavimo nebuvo , o jei dar ir toliau ieskos teisybes ---irodys kad tai ji pati Hansa is Rammsteino,,,norejo istratint per visus galus....manau ne aire 5 valandas reikejo kankint -o rammsteino gaidzius

Einant,į nusvalkiojųsių ,ištvirkusių rokerių

Vakarėlį, reikia tikėtis absoličiai visko.Tokio, mergelės naivumo dar reikia paieškot. Šitų rokerių visas gyvenimas persunktas nark.sex. ir kitu mėšlu.

Vokete

Pislus kitos mesos prireike
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS