Milijonas nusikalstamo pasaulio eurų papildė valstybės kišenę | kl.lt

MILIJONAS NUSIKALSTAMO PASAULIO EURŲ PAPILDĖ VALSTYBĖS KIŠENĘ

Milijonas du šimtai tūkstančių eurų - tokia suma piniginių lėšų Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorų nutarimais šiais metais buvo pripažinta bešeimininke ir perduota valstybės nuosavybėn.

Sostinės prokurorai sprendimus pripažinti pinigines lėšas bešeimininkėmis priėmė šešiuose ikiteisminiuose tyrimuose dėl galimo pinigų plovimo, galimai nusikalstamu būdu gauto turto legalizavimo ir kitų nusikalstamų veikų. Ikiteisminius tyrimus atliko Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Vilniaus apygardos valdybos pareigūnai.

Ikiteisminiai tyrimai buvo atliekami dėl įtartinų, nepagrįstų, galimai nusikalstamų finansinių operacijų, kurių metu neaiškios kilmės lėšos buvo pervedamos į Lietuvoje veikiančias finansines įstaigas.

Nustačius, kad tiek lėšų siuntėjai, tiek jų tariami gavėjai nėra tikri šių lėšų savininkai, šių lėšų judėjimas buvo apribotas, o vėliau, prokurorų sprendimais, piniginės lėšos perduotos valstybės nuosavybėn.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kaunietis

Kada bus sutvarkytas nuomojamų butų sektorius? Butus nuomuoja nelegaliai Kauno mieste, žinau ne vieną nama.Yra pedagogų kurie užsiima mokymo paslaugomis namuose, vaikai atvezami į namus pamokėlėm,buvo ne vieną kartą pranešta VMI ,tačiau jokių priemonių nesiėmė.

Hhg

Didziausia mafija valdzioje . Ner zodziu. Is vieno atima is kito atima. O po to sau kazkaip issidalina visoliais viesaisiais pi Irkimais

Genutė

O kažin seimo narių nelegalios lėšos yeina y tą sumą?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS