Nuo policijos sprukę degalų vagys atsidūrė už grotų | kl.lt

NUO POLICIJOS SPRUKĘ DEGALŲ VAGYS ATSIDŪRĖ UŽ GROTŲ

  • 0

Vilniuje kuro užsipylusiems ir pabėgusiems asmenims, pas kuriuos taip pat rasta, kaip įtariama, narkotikų, skirtas suėmimas, pirmadienį pranešė sostinės policija.

Policijai gerai žinomiems 1980 ir dviems 1998 metais gimusiems vyrams teismas pirmadienį skyrė griežčiausias kardomąsias priemones – suėmimus.

Penktadienį policija gavo pranešimą, kad Vilniaus Žirmūnų mikrorajone iš degalinės pasišalino automobilis BMW, kuriuo važiavę trys vyrai prisipylė 130 litrų kuro ir, už juos nesumokėję, išvažiavo.

Degalinė patyrė 148 eurų nuostolį.

Automobilis BMW ir jame buvę vyrai sulaikyti Žemaitės gatvėje. Apžiūros metu automobilyje rasti trys maišeliai ir vienas folijos lankstinukas su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Atliktų kratų metu pareigūnai rado svetimų automobilių numerius, priemones degalų perpylimui bei kitą įrangą.

Jaunuoliai policijai žinomi – du iš jų nekart teisti už analogiškus nusikaltimus, be to, visiems įtariamiesiems šiuo metu atliekamas dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl degalų vagysčių iš degalinių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS