Pareigūnai: „CityBee“ vogusi ir niokojusi grupuotė norėjo padaryti įspūdį merginoms | kl.lt

PAREIGŪNAI: „CITYBEE“ VOGUSI IR NIOKOJUSI GRUPUOTĖ NORĖJO PADARYTI ĮSPŪDĮ MERGINOMS

  • 1

Vilniuje išaiškinta „CityBee“ automobilius vogusių ir gadinusių jaunuolių gauja, vienas jų paaiškino, kad tai darė norėdamas padaryti įspūdį merginoms.

Kaip antradienį pranešė Vilniaus policija, sulaikyti septyni jaunuoliai, jie organizuotai vogė ir gadino „CityBee“ priklausančius automobilius.

Pasak policijos atstovų, tirdami šiuos incidentus pareigūnai pasitelkė ne tik savo patirtį, bet ir išsamią „CityBee“ IT sistemos informaciją.

Kaip pranešime teigia „CityBee“ transporto skyriaus vadovas Svajūnas Aliukonis, pavasario pabaigoje buvo pastebėta nerimą kelianti tendencija – bendrovei priklausančius automobilius imta tyčia niokoti, iš jų vogti.

Apklausų metu vienas jų sakė, kad neteisėtai naudojosi automobilių dalijimosi operatoriui priklausančia transporto priemone, nes norėjo padaryti įspūdį merginoms.

„Buvo bandymai vogti automobilius, pasisavinti juose esančias kuro korteles, pasinaudojus kito asmens tapatybe išsinuomoti automobilį. Iškart informavome policiją, perdavėme jiems turimus duomenis ir netrukus buvo išaiškinti septynis asmenys, kurie, mūsų žiniomis, yra vienaip ar kitaip tarpusavyje susiję“, – sakė S. Aliukonis.

Pasak jo, dėl šių asmenų veiklos „CityBee“ patyrė nemenkos žalos. Jis teigė, kad tai pirmas kartas, kai bendrovė susiduria su tendencingu automobilių niokojimu.

Anot policijos, šiuo metu trys iš septynių įtariamųjų yra suimti.

„Tai jauni Vilniaus rajono gyventojai. Apklausų metu vienas jų sakė, kad neteisėtai naudojosi automobilių dalijimosi operatoriui priklausančia transporto priemone, nes norėjo padaryti įspūdį merginoms“, – pranešime sakė Vilniaus Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus viršininkas Linas Grigalevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ib

Esu ubagas bet noriu tureti z karta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS