Pareigūnai prašo pagalbos: dingo į Vilnių gyventi persikėlusi moteris | kl.lt

PAREIGŪNAI PRAŠO PAGALBOS: DINGO Į VILNIŲ GYVENTI PERSIKĖLUSI MOTERIS

  • 3

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai ieško iš namų Vilniuje, Grigiškėse, išėjusios ir iki šiol negrįžusios Vidos Teresės Dobravolskienės.

Septyniasdešimt penkerių metų moteris galimai dingo rugsėjo 11 d. Ji gyventi į Vilnių atsikėlė iš Marijampolės, jos deklaruota gyvenamoji vieta Marijampolėje.

V. T. Dobravolskienė yra apie 172 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, žilų trumpai kirptų plaukų.

Moteris galimai vilkėjo šviesiai pilką lietpaltį, mūvėjo šviesias kelnes, avėjo pilkus batelius, su savimi turėjo pilką rankinę.

Policijos pareigūnai prašo asmenis, mačiusius ar žinančius šios septyniasdešimt penkerių metų moters buvimo vietą, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Evelina Tumaityte-Plotnikoviene, tel. 8 674 97433, el. paštas evelina.plotnikoviene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Eugenija

Nemenkinkit "ponas(ia)"Vilniaus-cia jums ne BORDELYNAS ,o ir vagiu ne tiek kiek(sprendziu Kauno koment ) pas TAMSTAS.---O,kad dingo moteriske,tai ne juokas.

manau spjove y bordeliny gyvenima Vilniuje

moteriske apsisuko ir pestute isejo namo atgalios y Marijampole.....

Ji

Gal kur ligoninej moteriske guli .gal koks insultas .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS