Pareigūnai privertė prabangaus mersedeso vairuotoją išmontuoti nelegalius švyturėlius | kl.lt

PAREIGŪNAI PRIVERTĖ PRABANGAUS MERSEDESO VAIRUOTOJĄ IŠMONTUOTI NELEGALIUS ŠVYTURĖLIUS

  • 3

Neteisėtai švyturėlius naudojęs automobilio vairuotojas buvo priverstas jų atsisakyti, jo dar laukia nuobauda už greičio viršijimą.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai turėjo informacijos apie Vilniuje važinėjantį prabangų „Mercedes-Benz“ automobilį su išskirtiniais valstybiniais numeriais, o jo vairuotojas naudojasi automobilyje, po priekinėmis grotelėmis, įmontuotais švyturėliais.

Praėjusią savaitę patruliams įkliuvo automobilis. Pasak policijos pranešimo, prabangaus „Mercedes-Benz“ valdytojui ir vairuotojui  pareigūnai paaiškino, kad teks išmontuoti švyturėlius, ir tai gali padaryti jie patys arba autoserviso darbuotojai. Automobilio valdytojas pareiškė, kad to nedarys, todėl patruliai priėmė sprendimą gabenti automobilį ant vežimėlio.

Situacija pasikeitė, kai pareigūnai įspėjo, kad už šią paslaugą teks susimokėti – vairuotojas ir automobilio valdytojas kartu su policijos pareigūnais vyko į autoservisą, kuriame švyturėliai buvo išmontuoti ir konfiskuoti.

Pareigūnams, rašant protokolą už neteisėtą švyturėlių naudojimą, paaiškėjo, kad šiuo automobiliu prieš 14 valandų važiavęs asmuo viršijo leistiną važiavimo greitį. Stacionariu greičio matavimo prietaisu užfiksuotas pažeidėjas – automobilio valdytojas. Būtent jis vairavo automobilį ir pažeidė Kelių eismo taisykles neturėdamas teisės vairuoti, nes teisė vairuoti automobilį jam atimta.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

patiko

patiko antras komentaras

To taigi

Vargšas tu nelaimėli ko tu toks piktas?butum buves daug laimingesnis jei tavo motina abortą laiku padarytu ....

Taigi

tokius gyvus deginti reiktu ju paciu masinose,tai kiti nevisprociai zinotu..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS