Pareigūnų dėka draudžiami daiktai į Vilniaus pataisos namus nepateko | kl.lt

PAREIGŪNŲ DĖKA DRAUDŽIAMI DAIKTAI Į VILNIAUS PATAISOS NAMUS NEPATEKO

  • 4

Penktadienį, 9.20 val. Kalėjimų departamento  Kriminalinės žvalgybos valdybos 2-ojo Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Vilniaus pataisos namų Saugumo valdymo skyriaus pareigūnai sėkmingai užkardė nuteistiesiems draudžiamų daiktų patekimą į Vilniaus pataisos namus.

Pareigūnai sulaikė asmenį, gim. 1979 m., anksčiau ne kartą teistą,  kuris iš statybvietės, Rasų g. 6 per išorinės apsaugos perimetro sieną permetė į pataisos įstaigą du paketus, kuriuose buvo penki mobiliojo ryšio telefonai (iš jų 3 itin mažo dydžio mobiliojo ryšio telefonai L8 Star), dvi SIM kortelės.

Sulaikytas asmuo ir permestų paketų turinys perduotas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos pareigūnams.

Vilniaus pataisos namų administracija ėmėsi papildomų priemonių panaudoti inžinerinius įrenginius, siekiant užkardyti draudžiamų daiktų patekimą į įstaigą.

Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 226 straipsnis „Neteisėtas daiktų ir reikmenų įnešimas, perdavimas ar bandymas juos perduoti laisvės atėmimo vietose, sulaikytųjų sulaikymo vietose laikomiems asmenims arba neteisėtas daiktų ir reikmenų gavimas iš šių asmenų“ numato, kad neteisėtas daiktų ir reikmenų įnešimas, perdavimas ar bandymas juos perduoti laisvės atėmimo vietose, sulaikytųjų sulaikymo vietose laikomiems asmenims arba neteisėtas daiktų ir reikmenų gavimas iš šių asmenų užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio trijų šimtų eurų.

Už šio straipsnio pirmoje dalyje numatytus administracinius nusižengimus privaloma skirti daikto, kuris buvo administracinio nusižengimo padarymo įrankis, ir daiktų bei reikmenų konfiskavimą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ž. Valstiečių Beretininkė

Kažkokia nesąmonė . Taigi čia yra jų kasdienybė . O nuolatinis karas visuomenėje vyksta dieną naktį

Geriausias darbas

Geriausias darbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, namuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandą! Jokių apribojimų nėra, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... ...................>>>>>>>>>>>> w­­w­­w­­.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m

Geriausias darbas

Geriausias darbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, namuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandą! Jokių apribojimų nėra, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... ..........................>>>>>>>>>>> w­­w­­w.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS