Patikėjo sukčių pasakomis apie investavimą ir prarado per 43 tūkst. eurų | kl.lt

PATIKĖJO SUKČIŲ PASAKOMIS APIE INVESTAVIMĄ IR PRARADO PER 43 TŪKST. EURŲ

Per internetinę investavimo platformą sukčiai iš vyro išviliojo 43,1 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį 13.56 val. į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 37 metų vyras.

Jis pranešė, kad nuo 2023 metų gruodžio 12  iki šių metų vasario 7 dienos nenustatyti asmenys per internetinę investavimo platformą apgaulės būdu iš jo išviliojo 43 tūkst. 119 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo labai didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities policija taip pat gavo dar vieną pranešimą apie nuo sukčių nukentėjusį asmenį.

Buvo gautas 38 metų moters pranešimas, kad per tris dienas – nuo vasario 1 iki vasario 3 dienos – nenustatytas asmuo per internetinę investavimo platformą, apgaule iš jos išviliojo 25 tūkst. 750 eurų.

Policija surinko medžiagą dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

90tuju kohozas

prisimenu kai valdzia ragino kolhozus privatizuot...visokias investicines akcines kontoras steige.... nuostabus aferistam laikai buvo...prasuko tokias fioras tiek zmoniu apvoge ir isreketavo kad pragaras jiem....a ne.... daba gerove... jie didziai gerbiami zmones... pastate istisa sistema ystaymais nuzmoginancia ir vakcynomis bei QR kodais supilietinancia......agerizmas geroves valstybes pagrindas... kekviena diena galvoju kada gi demokratija ir zodzio laisve man pasiulys kalejima bauda ir priverstini medikamentini gydima uz komentarus...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS