Po buto vagystės – į pareigūnų akiratį: ar matėte? | kl.lt

PO BUTO VAGYSTĖS – Į PAREIGŪNŲ AKIRATĮ: AR MATĖTE?

  • 2

Vilniaus policijoje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto įsibrovimo į butą bei atvirosios svetimo turto vagystės.

Vasario 20 d. apie 11.40 val. viename iš daugiabučio butų nepažįstamas asmuo (turintis tikslą įgyti svetimą turtą) paskambino į nukentėjusiosios laidinį telefoną ir melagingai įtikino, kad jos namuose turimos piniginės santaupos yra padirbtos. Todėl pagal išduotą apygardos teismo sprendimą jas būtina perduoti netrukus pas moterį atvyksiančiam neva policijos pareigūnui.

Netrukus pareiškėjai perdavus į namus įsibrovusiam nepažįstamam jaunuoliui turimus pinigus ir pastarajam išbėgus, nukentėjusioji suprato buvusi apgauta.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, atpažinusius nuotraukose užfiksuotą asmenį, susisiekti su Vilniaus policijos vyriausiąja tyrėja Justyna Bortkevič, mob. 8 616 81367 arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Po buto vagystės – į pareigūnų akiratį: ar matėte?
Lietuvos policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

aaa kauke...

nu cia gi tas koronos tarnu draugas...vakcinuotas pilietis privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejas...privaloma QR koda dar turi issitauiraves ir i telefa atsisiuntes pazekit...... i nieko cia asmenisko tiesiog koronos tarnu privalomu kaukiu biznis...

Kalbajobas

Paaiškinkit, protingieji kurmiai, kaip, blyat, kaip galima pavogti butą???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS