Policija prašo pagalbos: automobilio vairuotojas sužalojo žmones ir paspruko | kl.lt

POLICIJA PRAŠO PAGALBOS: AUTOMOBILIO VAIRUOTOJAS SUŽALOJO ŽMONES IR PASPRUKO

  • 17

Šeštadienio vakarą Vilniuje automobilio vairuotojas sužalojo du per reguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusius žmones ir spruko iš įvykio vietos.

Incidentas 18.59 val. įvyko Savanorių prospekte.

Buvo sužaloti du žmonės: 1997 metais gimusi mergina ir 1993 metais gimęs vyras. Jis į gydymo įstaigą, anot policijos atstovo, buvo išvežtas be sąmonės. 

Pėstieji ėjo jiems degant žaliam šviesoforo signalui.

„Yra vos vienas liudininkas, kiti piliečiai pasišalino. Gal gali žmonės padėti, gal turi vaizdo registratorių ir gali mums informaciją pateikti? Per kameras matėme, kad buvo daug automobilių, – portalui diena.lt teigė Vilniaus policijos atstovas. – Tai įvyko Savanorių prospekte – Vaduvos gatvėje. Liudininkei, kuri neva matė eismo nelaimę, pasirodė, kad buvo „Saab“ automobilis.“

Automobilis nuo Savanorių prospekto kilo į viršų, tad galėjo pasukti link Kauno. 

„Yra išsišakojimas link Kauno arba link Trakų, Alytaus. Neaišku, kur nuvažiavo toliau“, – sakė policijos atstovas.

Policija ieško iš įvykio vietos pasprukusio vairuotojo. Pareigūnai žmones, turinčius informacijos dėl šio incidento, prašo skambinti telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

-

"policija prašo padėti" - gal koncervatoriai tegu jums padeda, juk jų nurodymus visus vykdote - mušti, suiminėti, terorizuoti ir grasinti žmonėms mitinguose, gatvėse ir jų pačių namuose

Df

Policija Tik Mato Kas Laksto O Čia Jiems Nusispjaut

As

Reikia Žiūrėti Kur Eini
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS