Policininkai su įkalčiais gatvėje sulaikė du plėšikus | kl.lt

POLICININKAI SU ĮKALČIAIS GATVĖJE SULAIKĖ DU PLĖŠIKUS

  • 1

Vilniaus kriminalinės policijos pareigūnai su įkalčiais gatvėje sulaikė du plėšikus.

Praeitą penktadienį apie 15 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Savanorių prospekte, šalia visuomeninio transporto stotelės pastebėjo, kaip jauni vyrai kioskų link už rankų tempia pagyvenusį vyriškį.

Pareigūnai įtarė, kad daromas nusikaltimas, todėl nedelsdami nuskubėjo prie prekybos kioskų ir sulaikė du vilniečius – 35 metų V.K. ir 30-metį M.J.

Vienas sulaikytųjų turėjo 66 metų nukentėjusiojo piniginę su pinigais ir dokumentais. Visi buvo pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas, pranešė policija.

Trumpėjant šviesiam paros metui, padaugėja plėšimų viešosiose vietose – jų metu prieš piliečius naudojamas fizinis smurtas, grobiami mobiliojo ryšio telefonai, piniginės, kiti daiktai. Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, kurie nedėvi policijos uniformos su skiriamaisiais ženklais, dirba pagal kryptingai organizuotą policinę priemonę dėl plėšimų sostinės viešosiose vietose išaiškinimo ir užkardymo.

Pareigūnai mano, kad šie asmenys padarė ir daugiau panašių nusikaltimų Vilniuje, ypatingai Naujamiesčio, Naujininkų ir Savanorių prospekto apylinkėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gintaras

Labai gerai, kad neuniformuoti pareigunai patruliuoja. Tokiu budu maziau bijo nusikalteliai galvodami kad tai eiliniai zmones. Tuomet butent ir bando drasiau vygdyt nusikaltima. Ir buna sulaikyti. O jeigu pareigunai butu uniformuoti ir juos pastebetu nusikalteliai tai sio nusikaltimo veikiausiai nedarytu. O pasitrauke i kita vieta galbut padarytu nusikaltima kurio nepamatytu pareigunai. Ir tai butu labai blogai. Taip , kad ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS