Prie Medininkų punkto su protestavusiais baltarusiais konfliktavęs Rusijos pilietis lieka sulaikytas | kl.lt

PRIE MEDININKŲ PUNKTO SU PROTESTAVUSIAIS BALTARUSIAIS KONFLIKTAVĘS RUSIJOS PILIETIS LIEKA SULAIKYTAS

Su protestavusiais baltarusiais konfliktavęs Rusijos pilietis vilkiko vairuotojas sekmadienį lieka sulaikytas, sulaikant jis buvo neblaivus, skelbia policija.

Vilniaus apskrities policijos teigimu, šeštadienį apie 14.20 val. 1964 metais gimęs Rusijos pilietis netoli Medininkų pasienio punkto per konfliktą su protestavusiais Lietuvoje gyvenančiais baltarusiais ranka sudavė 2000-aisiais gimusiai Baltarusijos pilietei į veidą. Moteris, pasak policijos, į medikus nesikreipė.

Kaip BNS teigė Vilniaus apskrities policijos atstovai, įtariamasis sekmadienį dar yra sulaikytas, tačiau turėtų būti paleistas. Jis kaltę neigia ir sako, kad moteriai sudavė netyčia.

Keliasdešimt baltarusių trumpam stabdė pravažiuojančius vilkikus ir automobilius, siekdami išreikšti protestą prieš autoritarinio prezidento Aliaksandro Lukašenkos režimo vykdomas represijas šalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

kaunietis

O galėtų oficialiai , pervažiavusius Baltarusijos-Lietuvos sieną iš trečiųjų šalių [ rusus, baltarusius ] nukreipti į kokią atšaką ir "kapitaliai" tikrinti [ fiziškai, kai pilnai iškraunama ir viskas , pats autotransportas , krovinys peršviečiamas ,jei reikia išardomas , supjaustomas...tikrinamas ] . Gerai tokį veiksmą atlikti ir atvykstantiems per vidinę ES sieną iš Latvijos [ rusams, baltarusiams ]. Tai tiek. Būtų ir saugiau, ir mažiau kontrabandos, ir ...mažiau lėšų apsišaukėlio diktatoriaus bizniui... Jam liktų tik kyšiukai- užmokestis už tvoros parodymą ir leidimą ją perlipti , jog patektų perbėgėliai į mūsų teritoriją.

>Ricardas

Ar nemanai naci, kad teisėsauga gali pasiekti ir užsienyje gyvenantį atplaišą, kaip nesenai visaip atgailavo, atsiprašinėjo ir maldavo neteisti iš vienos užsienio šalies , prisikalbėjęs pabėgėlis lietuvis [ vata-trolis-kremlinių draugelis], šmeižęs Prezidentą ?

>manau

taip pat manu, kad tau Rusija , kaip ir kalėjimuose sėdintys visi ar dauguma , "visada nekalta'. Ar ji okupuotų ir žudytų kaimynų vaikus, moteris , piliečius,;ar ji gąsdintų plaukiantį laivą Ukrainos vandenyse [ ir nebijantį tų mulk..-agresorių, ar jie numuštų civilį lėktuvą, ar , gavę ė kaulus Sirijoje nuo JAV karių [ kai nepripažino , jog tai rusai...]....Todėl, tie "desantininkai, besimaudantys fontanuose ar kiti pijokai rusai" negali būti kalti , nes jie "niekada nekalti"....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS