S. Grafininos dingimo byla: sulaikytam sutuoktiniui pareikšti kaltinimai nužudymu | kl.lt

S. GRAFININOS DINGIMO BYLA: SULAIKYTAM SUTUOKTINIUI PAREIKŠTI KALTINIMAI NUŽUDYMU

  • 8

Prieš kelias savaites policija pradėjo dingusios be žinios buvusios „Olialia pupytės“ Sandros Grafininos paiešką. Šiandien portalo redakciją pasiekė žinia, kad sulaikytas moters sutuoktinis Nigelas Westas, o paieškos byla perkvalifikuojama į nužudymą.

Apie Jungtinės Karalystės piliečio N. Westo sulaikymą portalui patvirtino Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis.

"Vyras sulaikytas įtariant jį S. Grafininos nužudymu“, – sakė atstovas. Daugiau detalių kol kas neatskleidžiama.

Portalo žiniomis, pirmadienį teisėsauga spręs dėl kardomosios priemonės N. Westui skyrimo.

Jau kuris laikas šis vyras socialiniame tinklalapyje „Facebook“ kelia įvairias nuotraukas ir susirašinėjimus, kuriuose kalbama apie S. Grafininos darbą užsienyje bei tai, jog moteris užsiima eskortu bei prostitucija.

Jau rašėme, kad liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi Sandros sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje buvo pradėta dingusiosios paieška.

Portalas primena, kad ši pora ne kartą yra atsidūrusi žiniasklaidos akiratyje. Dar 2016 internautai ūžė po merginos interviu vienoje televizijos laidoje. Socialiniuose tinkluose akimirksniu pasipylė užgauliojimų ir neapykantos pliūpsnis. Socialiniame tinkle „Facebook“ buvo galima išvysti ir epizodų iš televizijos laidos „Nuo...iki“, ir itin merginą žeminančių komentarų.

Sandra Grafinina/Stop kadras

2016 m. rudenį buvusios „Olialia pupytės“ vyras taip pat atsidūrė akiratyje – jis tikino buvęs užpultas, esą iš jo tuomet pavogtas brangus laikrodis ir  daugiau nei 12 tūkst. eurų.

Maža to, S. Grafinina West-Macaulay 2017 metais atsidūrė ligoninėje po to, kai jos mama rado ją itin prastos būklės. Šiaulių ligoninėje moteris ėmė siautėti, koneveikė medikus, todėl ją tramdyti iškviesti pareigūnai. Tuomet multimilijonieriaus žmonai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

pagarba

as ir galvoju is kur pas zmogu tiek kantrybes, neatlaike zmogus. Moterys neerzinkit savo vyru.

Irena

Tai taip atrodo musu panelem , kad uzsienieciai labai susizaveje veda jas, vistiek jie laiko antraruses , taip kad gal jau laikas nusimesti rozinius akinius ir pasiziureti realiai i visus su uzsienieciais, gyvenimus

spausk like

toks ir nuostolis, viena silpnaprote maziau, vyrui stiprybes. neprisipazink.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS