Šalčininkų r. policijos pareigūnams įkliuvo naminukę gabenęs vyras | kl.lt

ŠALČININKŲ R. POLICIJOS PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO NAMINUKĘ GABENĘS VYRAS

  • 2

Vilniaus rajono gyventojas „užsidirbo“ baudžiamąją atsakomybę – už automobiliu gabentą naminukę jam gresia net laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Sausio 4 d. apie 16.30 val. Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai Vilniaus r., Rudaminos k., Gamyklos g., patikrinti sustabdė automobilį „VW Caravelle“, kurį vairavo Vilniaus r. gyventojas (gimęs 1980 m.). Patikrinimo metu automobilyje buvo rasti bakeliai, kuriuose buvo apie 95 l naminės degtinės. Įtariamasis sulaikytas, o automobilis išvežtas į saugomą aikštelę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl didelio kiekio neteisėtų naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 2 d.). Įtariamajam gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Šalčininkų rajono policija dėkinga gyventojams už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant teisės pažeidimus ir toliau prašo apie pastebėtus galimai daromą teisės pažeidimą ar nusikalstamą veiką nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112 arba per elektroninių policijos paslaugų portalą www.epolicija.lt

GALERIJA

  • Šalčininkų r. policijos pareigūnams įkliuvo naminukę gabenęs vyras
  • Šalčininkų r. policijos pareigūnams įkliuvo naminukę gabenęs vyras
  • Šalčininkų r. policijos pareigūnams įkliuvo naminukę gabenęs vyras
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

laisves atemimas iki 5 metu...

nu vsio...galvoju link pensijos reikes ir man tuom uzssiimt.... 5 baciokus prisipili vandens ir pasimaskatuoji aplinkuij komisariata....paima ir iskart bonusas.... 5 metus PSD lazo moket nereikes.... nauji draugai nauji yspudziai nemokams skanus subalansuotas maistas , malonus aptarnaujantis personalas nemokamame naujame europinio lygio hostele pavadinimu kalejimas... gyveni sau nemokamai... kula kasiaisi.... pramogauji ...

Nezurnalistas

Konkurentą paskunde.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS