E. Dragūnas įsivėlė į skandalą: skambiais keiksmažodžiais išplūdo kovotoją | kl.lt

E. DRAGŪNAS ĮSIVĖLĖ Į SKANDALĄ: SKAMBIAIS KEIKSMAŽODŽIAIS IŠPLŪDO KOVOTOJĄ

  • 105

Šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje vyko bušido kovos. Jų metu susirėmė lietuvis Arnoldas Misiūnas ir ukrainietis Ivanas Cybulskis. Lietuvis šiam kovotojui pralaimėjo ir rūbinėje sulaukė žinomo, skandalingojo atlikėjo Egidijaus Dragūno – SEL keiksmų tirados. Vaizdo įrašas sparčiai plinta internete.

Internete sklinda įrašas, kuomet po A.Misiūno kovos rūbinėje gerokai pasikarščiavo SEL atlikėjas. Jis kovotoją iškeikė įvairiausiais žodžiais. Vaizdo įraše matyti, kaip A.Misiūnas neramiai vaikšto po rūbinę, dar keli asmenys bando raminti įsisiautėjusį E.Dragūną. Iš šono žiūrint atrodo, kad kovotojas vos laikosi už keiksmus neužvoždamas SEL atlikėjui.

Iš pradžių E.Dragūnas lyg atsiprašo Arnoldo ir pasako, kad šis nepyktų. Tada pašalinis asmuo paklausia Selo, kada jį pamatys ringe, tad dar tarsi juokaudamas šis nusikeikdamas atsakė, kad jį pirmą ringe „išjungs“.

Aš tave apmyšiu ir tave išvynios per šias grindis. Supratai mane, ar ne?

Tuomet Selas pristoja prie kovą pralaimėjusio kovotojo ir pradeda kelias minutes besitęsiantį monologą, kuriame netrūksta keiksmažodžių. „Ko tu pyksti? Ant savęs pyksti, b***?“, – tokiais žodžiais Selas kreipėsi į A.Misiūną. Šis rankos gestu parodė, kad atlikėjas atsikabintų ir pridūrė, kad E.Dragūnas yra apkvaitęs. Tokie žodžiai ypač suerzino atlikėją ir šis pradėjo plūsti kovotoją.

„Ką tu kalbi, b***? Aš čia grįšiu ir tave, draugeli, čia išp***, tave išvolios per šitas grindis. Aš tave apmyšiu ir tave išvynios per šias grindis. Supratai mane, ar ne? Ką man b***, s***, man dar pasakysi? Tave išp*** na*** į šikną, jei tu man dar kažką pasakysi. Kaip tu man drįsti, pyd***, taip man kalbėti? Aš autoritetas esu. Aš čia grįšiu, tai tu man b*** čiulpsi. Supratai mane, na***?“, – garsiai kalbėjo Selas.

Po šių žodžių jis pradėjo dar labiau keiktis ir rėkti, o rūbinėje buvę asmenys ramino tiek E.Dragūną, tiek A.Misiūną, kuris matėsi buvo gerokai susinervinęs ir vaikštinėjo aplink. Vienas vyras bandė Selą išvesti, bet šis dar besikeikdamas sugrįžo ir rėžė kovotojui.

„Palik mane. Aš jam noriu paaiškinti, – Selas nurodė jį laikiusiam vyrui ir vėl kreipėsi į A.Misiūną. – Tu nedrįsk klysti na*** klysti, kur tau nereikia. Supratai, bl***? Aš tau bl*** viską atiduočiau, galvą už tave, o tu, su***, man sakai tokius žodžius. Tu bl***, galvok galvą bl***. Tau šiandien pasisekė. Man šiandien gaila tave pi***. Supratai?“.

Galiausiai E.Dragūnas buvo išvestas iš kovotojo rūbinės.

Portalui kauno.diena.lt nepavyko susisiekti nei su E.Dragūnu, nei su A.Misiūnų, kad šie paaiškintų įvykusį incidentą. Jei pavyks su jais susisiekti, tekstas bus papildytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (105)

862352676

Dragūnai, aš tai tave pats išpy...čiau per tavo šikną ir tau dainuočiau " Užmerkiu akyyys"

ALGIS

JEIGU MISIŪNAS BŪTŲ MOSTELĖJĘS , TAI DABAR SELUI NE ''BUDINKAS'' RŪPĖTŲ , O DANTIS DAR RANKIOTŲ RŪBINĖJE

Set

Tipo tas dragunas vierchas kazkoks tai bet pats nieko negali tik keiktis, tai kazkas ateis ir uz ji mus misiuna. Bet tai jei misiunas papis ta Draguna kol neateho tas jo draugas tai jau jis nebus vierchas o sliapa. Ir niekas jau jo ten neklausys. Aha.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS