Sostinėje, laiptinėje, rastas sužalotas vyras: medikų pastangos jį išgelbėti buvo bevaisės | kl.lt

SOSTINĖJE, LAIPTINĖJE, RASTAS SUŽALOTAS VYRAS: MEDIKŲ PASTANGOS JĮ IŠGELBĖTI BUVO BEVAISĖS

Vilniaus medikams nepavyko išgelbėti daugiabučio namo laiptinėje rasto nežinomo vyro gyvybės. Manoma, kad jis mirtinai nukraujavo – vyras buvo rastas su durtine žaizda kojoje. Tikslią mirties priežastį nustatys ekspertai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienio vakarą, apie 21.54 val., Naujininkų rajone, Dariaus ir Girėno gatvėje, daugiabučio namo laiptinėje, rastas sužalotas nenustatytos tapatybės apie 40 metų amžiaus vyras. Jis gulėjo tarp antro ir trečio aukšto.

Vyrą radęs gyventojas kreipėsi į Bendrąjį pagalbos centrą, pranešėjas nurodė, kad asmuo nereaguoja į aplinką.

Atvykę medikai rado stipriai kraujuojantį vyrą ir teikė jam pagalbą, tačiau apie 22.45 val. vyras mirė greitosios pagalbos automobilyje.

Vyriškis neturėjo jokių pilietybę patvirtinančių dokumentų, šalia buvo tik mobiliojo ryšio telefonas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

„Vyriškis neturėjo jokių pilietybę patvirtinančių dokumentų, šalia buvo tik mobiliojo ryšio telefonas“, – BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Loreta Kairienė.

Namo gyventojas, aptikęs sužalotą vyrą, policijai teigė, kad jis iš pradžių laiptinėje išgirdo triukšmą ir išėjo pažiūrėt, kas nutiko. Nusprendęs pažiūrėti kas nutiko, pamatė gulintį ir kraujuojantį vyrą. Jis jam nebuvo pažįstamas, negyveno šiame name.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS