Sukčių pinklėse – dar viena įmonė: prarado per 350 tūkst. eurų | kl.lt

SUKČIŲ PINKLĖSE – DAR VIENA ĮMONĖ: PRARADO PER 350 TŪKST. EURŲ

  • 9

Suklastotą sąskaitą pateikę sukčiai iš įmonės Vilniuje išviliojo per 350 tūkst. eurų, ketvirtadienį pranešė policija.

Policijos departamentas nurodo, kad pranešimą apie apgaulės būdu išviliotus pinigus Vilniaus pareigūnai gavo trečiadienį.

Įmonė nurodė, kad šių metų vasario 12 dieną į įmonės elektroninį paštą, pasinaudojus partnerių įmonės duomenimis, atsiųstas suklastotas elektroninis laiškas su nurodyta suklastota banko sąskaita.

Į ją apgaulės būdu sukčiai iš įmonės išviliojo 352 tūkst. 238 eurai. 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

TAI KAS TOSE

ĮMONĖSE DIRBA?KOKIE ŽIOPLIAI.TAIGI,RAŠO,KAD VYRESNIŲ PRIIMTI NENORI,O JAUNI ,KAIP PAPRASTAI,VISADA VISKĄ LABAI GERAI"IŠMANO"TAI IR VADOVAI TOKIE IŠMANŪS.

As

As banko nebeturiu aciu zinele uz aferizma, pasikesinima nuzudyti, deja sako ant taves nereik pykti tikiuosi sesi 30 metu ir neiseisi is kalejmo.

Patekus ir aš buvau,mano kaltės jokios nebuvo,nei savo duomenų prisijungimo viešinau,nei jokių žinučių spaudžiau,tik prisigujus prie bankininkystės jokio veiksmo neatlikus šoko du pavedimai vienas po kito.Išplovė apie 4000tukstančius.Atgavau tik 800,o advokatės sumokėjau 1500.Iš policijos tyrėjų 0darbo,o bankininkai iš viso mūsų pinigais nesirūpina.Deja aš išdirbus 20metų buhalterė,Iš mano pus tikrai nebuvo padaryta jokių neteisėtų veiksmų.Banko kompiuteris tai nutekina klientų duomenis.Nelaikykit banke pinigų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS