Sustabdytas per reidą, saldžialiežuvis bandė išsisukti: vadino pareigūną „broliu“ | kl.lt

SUSTABDYTAS PER REIDĄ, SALDŽIALIEŽUVIS BANDĖ IŠSISUKTI: VADINO PAREIGŪNĄ „BROLIU“

  • 1

Penktadienio naktį Vilniuje per kelių policijos reidą įkliuvo du neblaivūs vairuotojai. Vienas jų – žinomas nuomonės formuotojas, praneša LNK.

Balandžio 1 d. 23 val. sostinės kelių policija tikrino vairuotojus netoli stoties, Drujos gatvėje. Vos prasidėjus reidui, sustabdytas automobilis „Volkswagen“. Jo vairuotojas buvo blaivus, bet neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Penktadienio vakarą vyrui nepavyko rasti žmogaus, kuris norėtų sėsti prie jo mašinos vairo. Galiausiai teko išlaipinti keleivius, o automobilį išvežė evakuatorius.

Paskui pareigūnų dėmesio sulaukė vilkikas. Jo vairuotojas iš Kazachstano kreipėsi į sustabdžiusį pareigūną vadindamas jį „broliu“. Bet šis vis tiek paprašė dokumentų. Paaiškėjo, kad tranzitiniai sunkvežimio numeriai jau nebegalioja, be to, vairuotojas neturi draudimo.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Apie vidurnaktį automobilių srautas čia ėmė mažėti, todėl mobilus postas perkeltas į Pylimo gatvę. Senamiestyje automobilių netrūko, naktinis gyvenimas čia buvo pačiame įkarštyje. Deja, ne visi besilinksmindami teisingai įvertino savo galimybes.

Keleivis ėmė prašyti pareigūnų žmonai suteikti trečią galimybę – esą ji valgydama desertą išgėrė tik taurę vyno ir organizmas nespėjo suskaidyti alkoholio.

Viena tokių – „Mini Cooper Clubman“ vairuotoja. Jai niekaip nesisekė tinkamai papūsti į alkoholio matuoklį. Kai galiausiai pavyko, šis parodė beveik promilę. Moteris labai susijaudino. Po dešimties minučių istorija kartojosi. Vis dėlto policininkams pavyko nuraminti vairuotoją ir netrukus ji teisingai papūtė į matuoklį. Antrąsyk alkotesteris parodė daugiau nei pusę promilės. Tuomet keleivis ėmė prašyti pareigūnų žmonai suteikti trečią galimybę – esą ji valgydama desertą išgėrė tik taurę vyno ir organizmas nespėjo suskaidyti alkoholio. Kadangi galimybė tikrintis tris kartus nenumatyta, pora išsikvietė taksi. Taksistas sėdo prie „Mini Cooper“ vairo ir nuvežė sutuoktinius namo. Jei apie tokį kelionės būdą pora būtų pagalvojusi anksčiau, moteris nebūtų praradusi vairuotojo pažymėjimo ir būtų išvengusi didelės baudos.

O štai „Cadillac“ vairuotojas išsisuko per plauką. Po pirmo patikrinimo alkotesteris parodė vos daugiau, nei leidžiama. Patikrinus antrąsyk, alkoholio kiekis neviršijo normos. Tikrinant du kartus, visada registruojami duomenys vairuotojo naudai, taigi automobiliui „Cadillac“ leista važiuoti toliau.

Deividas Bendžius. / Stop kadras

Prieš reido pabaigą patruliai pastebėjo mašiną, kuri neprivažiavusi patikrinimo, staiga pasuko į dešinę. Policininkai pasivijo vairuotoją, kai šis sustojo akligatvyje už evangelikų reformatų bažnyčios. Tuomet paaiškėjo, kodėl elektromobilio vairuotojas žaidė su pareigūnais slėpynių. Į alkoholio matuoklį jis dusyk įpūtė daugiau nei promilę. Paaiškėjo, kad tai – garsenybė, daugiau nei 50 tūkst. sekėjo instagrame turintis nuomonės formuotojas, vakarėlių organizatorius ir fotografas Deividas Bendžius. Jis tapo reido rekordininku.

GALERIJA

  • Deividas Bendžius
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Asilas

Mentai dar didesni asilai o ju tevai isigimeliai kad turi tokius vaikus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS