Teisėsauga nutraukė tyrimą dėl S. Tomo sukčiavimo | kl.lt

TEISĖSAUGA NUTRAUKĖ TYRIMĄ DĖL S. TOMO SUKČIAVIMO

Teisėsauga nutraukė tyrimą, kuriuo aiškinosi į Europos Parlamentą kandidatuoti siekusio Stanislovo Tomo galimą sukčiavimą, skelbia naujienų portalas 15min.lt.

Į teisėsaugą kreipėsi apgautais pasijutę asmenys, jie aukojo S. Tomui po 50 eurų už pažadus europinėse institucijose ir teismuose siekti, kad Lietuvos valstybė pareiškėjams pakeltų pensijas.

Pasak portalo, tyrėjai nustatė, kad per du kartus į jo sąskaitas grynaisiais buvo įnešti 4,6 tūkst. eurų. Tyrėjams pavyko nustatyti tik tuos žmones, kurie patys pervedė įvairias sumas S.Tomui, tačiau tyrimu nepavyko išsiaiškinti,  kiek pensininkų iš tiesų jam sumokėjo, nes dalis pinigų į sąskaitas įnešti grynaisiais.

S. Tomas šiemet buvo nuteistas dėl Vilniuje kūju suskaldytos atminimo lentos Jonai Noreikai. Vilniaus apygardos teismas praėjusią savaitę sušvelnino jam skirtą bausmę ir 50 dienų areštą pakeitė laisvės apribojimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

Va kaip turint reikiama "stogą" padarius porą smūgių kūjų pas mus išsisukti nuo atsakomybės.

o

kas ta vunderzyda isteisino jei ne savi litvakai kuriuos ipilietyno ruspaslaptis.......

Bet ,kaip tokie buki ir vagys

Kaip gali balotiruotis i EU perlamenta !!!??? Juk sis veikejas privalo sedeti Lukiskese ! Jis pavojingas ne tik Lietuvai,bet ir pasauliui. Aferistelis,juk visur apgaules,melas,pazadai,net Pensininkus APVOGE ! Isteisino,nes jis puszydis.Kazkada gerbiau,...wow..fui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS