Paauglių pražudyto pareigūno žmona prašo pagalbos: likčiau amžinai dėkinga | kl.lt

PAAUGLIŲ PRAŽUDYTO PAREIGŪNO ŽMONA PRAŠO PAGALBOS: LIKČIAU AMŽINAI DĖKINGA

Lapkričio 10 dieną Trakų rajone, Rūdiškių kaime, įvyko paauglių sukelta tragiška avarija, per kurią žuvo policijos pareigūnas Saulius Lipskis. Vyro žmona feisbuke išplatino žinią – prašo avariją mačiusių liudininkų suteikti daugiau informacijos.

Stanislava Lipskienė feisbuke prašė visų, ką nors žinančių apie eismo įvykį, susisiekti su ja.

„Kiek žinome ir matėme iš nuotraukų, buvo žmonių, kurie iš karto po eismo įvykio fotografavo, galbūt net ir filmavo įvykio vietą. Todėl man, taip pat be tėvelio likusiems mano vaikams būtų be galo naudinga bet kokia informacija, bet kokie kiti duomenys – nuotraukos, vaizdo medžiaga, kiti duomenys apie betarpiškai eismo įvykį mačiusius žmones ir panašiai“, – rašė S. Lipskienė.

Anot žuvusio pareigūno žmonos, tai leistų greičiau nustatyti nelaimingo įvykio aplinkybes.

„Jei turite šią ar kitą informaciją, o galbūt žinote šios informacijos šaltinius, labai prašome jūsų atsiųsti ją man. Likčiau amžinai dėkinga. Ir pažadu, jums pageidaujant, išlaikysiu jūsų anonimiškumą“, – teigė moteris.

Su S. Lipskiene galite susisiekti telefonu +370 614 11103.

Kaip buvo pranešta anksčiau, lapkričio 10-osios rytą, per dviejų automobilių avariją, vienas jų įsirėžė į namą. Per avariją žuvo savo automobiliu per atostogas vykęs policininkas.

Kitu automobiliu „BMW X5“ vyko nepilnamečiai, jie taip pat nukentėjo.

„Nukentėjo visi BMW automobilyje buvo nepilnamečiai – 2008, 2008, 2009 ir 2009 metų gimimo“, – BNS tuomet sakė policijos atstovė.

Pirminiais tyrimo duomenimis, kol kas nenustatyto vairuotojo vairuotas „BMW X5“, kirsdamas kelių sankirtą, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „Volkswagen“.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, 7.15 val. ugniagesiams pranešta, kad Rūdiškėse dega automobilis. Pranešėjas teigė, kad į jo namą įsirėžė „BMW X5“.

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad eismo įvykio metu susidūrė BMW ir „VW Carvelle“ automobiliai. Apie 30 metrų atstumu nuo pastato gulėjo žmogus. Nuo BMW smūgio į pastatą išdužo namo langas.

Tragiškos avarijos baigtį nufilmavo patys paaugliai – vaizdo įrašas paplito internete.

Trakuose atsisveikinama su tragiškai žuvusiu policijos pareigūnu

S. Lisausko / BNS nuotr.

GALERIJA

  • Paauglių pražudyto pareigūno žmona prašo pagalbos: likčiau amžinai dėkinga
  • Paauglių pražudyto pareigūno žmona prašo pagalbos: likčiau amžinai dėkinga
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pilietis

Paimt visus keturis nusaut , kaip ta bibike, ir nebebus jokiu tasymusi

už viską reikia atsakyti gaidžiukai

kileris iš kalėjimo sergantis vėžiu

Ka ka

Juk dedas ivaziavo i pauglius, tai ko raso kad paugliai prazude? Pagal tokia logika jei su galva treksi i plyta, tai kaltas bus plytos gamintojas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS