Užfiksavo gaudynes: motociklininkas nuo pareigūnų spruko didesniu nei 200 kilometrų greičiu | kl.lt

UŽFIKSAVO GAUDYNES: MOTOCIKLININKAS NUO PAREIGŪNŲ SPRUKO DIDESNIU NEI 200 KILOMETRŲ GREIČIU

  • 13

Vilniaus policija trečiadienį sulaikė motociklininką, bėgusį nuo pareigūnų ir sostinės gatvėmis važiavusį didesniu nei 200 kilometrų per valandą greičiu.

Gaudynės prasidėjo Savanorių prospekte ir V. Pietario gatvėje, kai tarnybiniais motociklais patruliavę policininkai pastebėjo motociklą „Aprilia“ be valstybinio numerio ženklų.

Patruliams, įjungus švyturėlius ir garsinius signalus bei pradėjus stabdyti, motociklininkas padidino greitį ir nurūko Žemaitės gatvę, po to pasuko į Naugarduko, vėliau – Kauno ir Tūkstantmečio gatves.

Vėliau bėglys iš aplinkkelio nusuko į Lazdynus, apsukęs ratą Architektų gatvėje nusuko į Laisvės prospektą ir čia lėkė didesniu nei 200 kilometrų per valandą greičiu.

Lėkdamas Ozo gatve motociklininkas įsuko į dviračių taką, kur važiavo apie 130 kilometrų per valandą greičiu.

Nepaklusdamas pareigūnų reikalavimui sustoti, motociklas nusuko į Žvėryną, vėliau – į Ukmergės gatvę.

Ukmergės g. Nusukime į Goštauto g. motociklininko kelionė baigėsi – kelių policijos patruliai jį sulaikė.

Paaiškėjo, kad 1980 metais gimusiam vyrui atimta teisė vairuoti transporto priemones, o nuo 2017 metų jis septyniskart baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus: penkis kartus už leistino greičio viršijimą, už parkavimo bei vairavimą be vairuotojo pažymėjimo pažeidimus.

Keldamas pavojų visiems eismo dalyviams, motociklininkas beveik visas sankryžas kirto degant draudžiamam raudonam šviesoforo signalui, teigia policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Komentaras

Na iš tiesų toks lakstymas po miestą 200km/h - absurdas, pėsčiųjų taku- ten gi nuolat mažų vaikų su mamom pilna.Buvo momentai , kai pats policininkas vos neužsimušė.Kodėl nebuvo naudotas ežys, kai tam padaryti buvo laiko , neaišku. Reikalingos super baudos tokiems višgaidžiams su moco konfiskacija

ĮDPMU

Kuo pasibaigtų BEPROČIŲ lenktynės mieste jei nepasibaigtų pažeidėjui benzinas ???

...

šaunuoliai pareigunai pagavo gaidy
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS