Vaikiškas vežimėlis tapo priedanga vagystei: policija turi klausimų šiam vyrui ir moteriai | kl.lt

VAIKIŠKAS VEŽIMĖLIS TAPO PRIEDANGA VAGYSTEI: POLICIJA TURI KLAUSIMŲ ŠIAM VYRUI IR MOTERIAI

  • 2

Vilniaus apskrities pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Šių metų balandžio 13 d. apie 13.45 val. Vilniuje, Vytauto Pociūno g., parduotuvės prekybos salėje, vyras ir moteris, paėmę prekių už 214,83 eurų, nusinešė jas į užuolaidų skyrių, susidėjo į vaiko vežimo apačią ir išėjo iš parduotuvės nesusimokėję.

Sostinės policija prašo visuomenės pagalbos – asmenis, atpažinusius nuotraukose užfiksuotus moterį ir vyrą ar galinčius suteikti naudingos informacijos, informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Renatą Nemand, mob. 8 672 66136, el. paštu renata.nemand@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Vaikiškas vežimėlis tapo priedanga vagystei: policija turi klausimų šiam vyrui ir moteriai
  • Vaikiškas vežimėlis tapo priedanga vagystei: policija turi klausimų šiam vyrui ir moteriai
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Debikai

Na kiek galima vogti, kokį pavyzdį rodote vaikams. Jeigu jau nesugebame prasimaitinti, tai eikite elgetauti arba prašykite žmonių, kad paremtų . Tai koks užaugs vaikas, matydamas vagiancius tėvus

Lietuvoje gyvendami

Negaledmi ismaitintis tampa nusikalteliai...o kai politikai vagia tai nieko tokio.Cia maistas,ne prabangos,bet butinybes preke.Prekybininkas nuskurdo per tiek?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS