Sostinėje į avariją pateko sužeistąjį vežę medikai: girtas kaltininkas gynėsi – gėrė tik ekstrakto | kl.lt

SOSTINĖJE Į AVARIJĄ PATEKO SUŽEISTĄJĮ VEŽĘ MEDIKAI: GIRTAS KALTININKAS GYNĖSI – GĖRĖ TIK EKSTRAKTO

  • 5

Kauno gatvė sostinėje – tartum užkeikta. Trečiadienį nuvirtusio krano strėlė pjaustyta visą naktį, kad galėtų pravažiuoti troleibusai, o ketvirtadienį toje pačioje vietoje vėl įvyko eismo įvykis. Šįkart į avariją pateko greitosios medicinos pagalbos automobilis, praneša LNK.

Su garso sirenomis ir švyturėliais skubantiems medikams pasimaišė „Mercedes-Benz“ automobilis. Saugodamiesi susidūrimo, medikai metėsi į dešinę ir trenkėsi į kelio bortą. Kaltininko automobilis taip pat nukentėjo – nubrėžtas ir šiek tiek įlenktas šonas. Greitosios pagalbos ekipažu keliavęs sužeistasis dar labiau nesusižeidė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše: 

Pasirodo,  „Mercedes-Benz“ savininkas prie vairo sėdo neblaivus. Jam nustatytas 1.12 prom. girtumas. Vairuotojas gynėsi gėręs tik gudobelių ekstraktą, todėl teisinosi nesuprantąs, kodėl tiek įpūtė. Alkoholį jis tikino vartojęs tik praeitą dieną.

Avariją sukėlęs nelaimėlis neslėpė gėdos – sakė, kad bus bauda ir teks teisintis darbdaviams, nes šitaip jis keliavo į darbą. Greitosios  medicinos pagalbos ekipažui nuostolius padengs eismo įvykio kaltininko draudimas. Beje, neblaiviam vairuotojui teks atsisveikinti ir su vairuotojo pažymėjimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

vairuotojas

Uzdrausti radija masinoj,aisku negalima,bet kad radija groja tiek garsiai,kad prasilenkiant aiskiai girdisi,tai nkaip tas muzikos megejas gali girdeti spec masinu avarinius signalus.

Sūduvis

Tokius išgamas kurie girti vairuoja ir dar sukelia eismo įvykius reikia šaudyti be teismo įvykio vietoje.

senis

nesvarbu ka tu gėrei bet jei rodo promiles už vairo nesėsk.Vis tik per mažos baudos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS