Vasario pradžioje Vilniuje sulaikytas kilogramą amfetamino turėjęs vyras | kl.lt

VASARIO PRADŽIOJE VILNIUJE SULAIKYTAS KILOGRAMĄ AMFETAMINO TURĖJĘS VYRAS

  • 1

Vilniaus policija antradienį pranešė vasario pradžioje sulaikę Grigiškių gyventoją, o kratų metu pas jį radę apie kilogramą miltelių, kurių sudėtyje buvo amfetamino.

Policijos duomenimis, narkotikų vertė juodojoje rinkoje siektų apie 10 tūkst. eurų. Sulaikytajam pareikšti įtarimai dėl didelio kiekio narkotikų laikymo ir skirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Vilniaus apskrities Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai šį ikiteisminį tyrimą pradėjo dar 2020 metų pradžioje, gavę pranešimą, kad nepilnamečiui yra platinamos narkotinės medžiagos.

Pirminiame šio tyrimo etape policijos pareigūnams pavyko sulaikyti asmenį ir iš neteisėtos apyvartos paimti apie du kilogramus miltelių, kurių sudėtyje buvo psichotropinė medžiaga – amfetaminas, kontrabanda atgabentas iš Jungtinės Karalystės.

Tačiau policijos pareigūnai, įžvelgę sąsajas narkotinių medžiagų platinime, ėmė domėtis ir rinkti informaciją apie anksčiau teistą Grigiškių gyventoją, kuris, kaip įtariama, platina psichotropines medžiagas labai dideliais kiekiais.

Surinkus pakankamai duomenų apie asmens daromas nusikalstamas veikas vasario pradžioje buvo nuspręsta jį sulaikyti ir atlikti kratas jo gyvenamosiose bei lankymosi vietose, kur buvo rasti minėti narkotikai.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

GALERIJA

  • Vasario pradžioje Vilniuje sulaikytas kilogramą amfetamino turėjęs vyras
  • Vasario pradžioje Vilniuje sulaikytas kilogramą amfetamino turėjęs vyras
  • Vasario pradžioje Vilniuje sulaikytas kilogramą amfetamino turėjęs vyras
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klausimas

Gal kas zino kur methamfetamino Kaune nusipirkti? Ne amfetamino, o methamfetamino. Keleta kartu pirkau pastu is black market, bet pastas neatejo, tai reikia tiesiogiai ismkazko pirkti. Aciu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS