Vienas girtas vairuotojas įvažiavo į griovį, kitas – kliudė tvorą | kl.lt

VIENAS GIRTAS VAIRUOTOJAS ĮVAŽIAVO Į GRIOVĮ, KITAS – KLIUDĖ TVORĄ

  • 2

Vilniaus apskrityje policijos pareigūnams įkliuvo keli vairuotojai, kuriems nustatytas vidutinis ar  sunkus girtumas.

Kaip praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), pirmadienį apie 8.34 val. Šalčininkų rajone, Rudnios kaimo ribose, kelyje Mikašiūnai-Rūdninkai neblaivus (2,18 prom.) „Citroen Berlingo“ vairuotojas įvažiavo į griovį. Per 49-erių vyro sukeltą incidentą žmonės nenukentėjo.

Apie 18.30 val. T. Kosciuškos gatvėje, Šalčininkų rajone, neblaivus (2,75 prom.) vyras taip pat pakliuvo į eismo įvykį. 27-erių „Toyota Celica“ vairuotojas atsitrenkė į šaligatvio bortelį, o vėliau įvažiavo į medinę tvorą, ją apgadino.

Apie 20.40 val., Vilniuje, Tuskulėnų gatvėjr, neblaivus (2,68 prom.) 39-erių vyras vairavo automobilį „VW Golf“.

Apie 22 val. 40 min. kelyje Ukmergė- Raguva-Nevėžis 16 kilometre policijos pareigūnams įkliuvo dar vienas girtas vairuotojas. 25-erių vyras (2,36 prom.) vairavo automobilį „Fiat punto“. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Martha Hartman

Dabar „Google“ moka 130–180 dolerių už valandą už darbą internete. Prie šio darbo prisijungiau prieš tris mėnesius ir per pirmą šios sandorio savaitę uždirbau 8735 dolerius. Šis darbas tikrai neįtikėtinas ir suteikia man didelę pajamų dalį kiekvieną dieną. Esu tikras, kad gausite geriausią rEzultatą. Sužinokite daugiau čia >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Anonimas

Virai geria virai gers kol zemelia apsivers net didelias baudos negazdina reikietu dar labiau didinti baudas ir atimti tokiems teises ir konfiskoti masinas:-)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS