Vilniaus oro uoste pareigūnams įkliuvo du teisingumo vengę asmenys | kl.lt

VILNIAUS ORO UOSTE PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO DU TEISINGUMO VENGĘ ASMENYS

Vilniaus oro uoste Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnams įkliuvo du teisingumo vengę asmenys – Kauno ir Klaipėdos gyventojai.

Trečiadienį po pietų pasieniečiai Vilniaus oro uoste sulaikė iš Anglijos miesto Lidso atskridusį lietuvį. Pasak VSAT pranešimo, paaiškėjo, kad Kaune gyvenančio devyniolikmečio vyro kaip vengiančio atlikti bausmę už padarytą nusikaltimą ieškojo Kauno policija. Bėglio paieška buvo paskelbta prieš tris mėnesius.

Sulaikytąjį VSAT pareigūnai perdavė į oro uostą atvykusiems policininkams.

Tos pačio dienos vakare Vilniaus oro uoste pasieniečiai patikrino reisu iš Donkasterio atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vienas atvykusiųjų, Klaipėdoje gyvenantis 22-ejų vyras, turi nemalonumų su teisėsauga. Jo paiešką Klaipėdos policija buvo paskelbusi praėjusių metų spalio viduryje.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam sostinės policijos konvojui.

VSAT duomenimis, iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 515 asmenų, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Turetu lietuva edekvatu,ir svaru teisma,

Tokiu nesamoniu butu zymiai maziau?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS