Vilniaus pareigūnams įkliuvo gamtos niokotojas: už elgesį teks atsakyti | kl.lt

VILNIAUS PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO GAMTOS NIOKOTOJAS: UŽ ELGESĮ TEKS ATSAKYTI

  • 3

Vilniaus apskrities policija kartu su Valstybinių miškų urėdijos Nemenčinės regioninio padalinio miškų pareigūnais organizavo priemonę kovai su motociklų ir keturračių vairuotojais, žalojančiais gamtą ‒ niokojančiais miško kelius, paklotę.

Per reidą vienas motociklo vairuotojas, besivažinėjantis miško keliukais, netikėtai pamatęs pareigūnus, bandė sprukti, tačiau nesėkmingai ‒ buvo sulaikytas.

Netrukus paaiškėjo, kad motociklą vairavo ir miško paklotę niokojo vyras, gimęs 1983 metais. Pareigūnai nustatė ir daugiau pažeidimų ‒ vairuotojas neturėjo reikiamos kategorijos vairuotojo pažymėjimo, kad galėtų vairuoti motociklą, nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų, laiku nesustabdė transporto priemonės ir bandė pasišalinti.

Be to, motociklas neregistruotas nustatyta tvarka, neapdraustas privalomuoju transporto priemonės savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės draudimu, be galiojančios techninės apžiūros.

Pradėta administracinė teisena dėl transporto priemonės vairavimo neturint teisės vairuoti bei transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų pažeidimo.

Vyrui teks atsakyti ne tik už šiuos pažeidimus, bet ir už padarytą žalą aplinkai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Miškų tai taip,

o ir keliukais važinėti negalima?gal ir vaikščioti tabu?

juo

pagaliau uzsieme tais niekadejais,o tai miskus baige suart,triuksma kelia

Klajnor

nu ne pidаrasai? koks gamtos zaloimas jigu tek misko kelias?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS