Vilniaus rajono gyventojas nemokėjo už naminės varymui naudotą elektrą | kl.lt

VILNIAUS RAJONO GYVENTOJAS NEMOKĖJO UŽ NAMINĖS VARYMUI NAUDOTĄ ELEKTRĄ

  • 1

Vilniaus rajono gyventojas naminės degtinės varymui nelegaliai naudojo elektros energiją.

Vilniaus rajono gyventojo namuose tarnybos rado paslėptą neteisėtą prisijungimą, leidžiantį vartoti elektros energiją be apskaitos, taip pat rastas ir aparatas namų gamybos stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti.

Kaip pranešė policija, bendrovės „Energijos skirstymo operatoriui“, atlikus elektros energijos apskaitos prietaisų patikrą viename Zujūnų seniūnijos kaimų, kilo įtarimas, kad kaimo 75 metų gyventojas galimai neteisėtai vartoja elektros energiją.

Dėl šio fakto Vilniaus rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 179 straipsnio 1 dalį (neteisėtas naudojimasis energija ir ryšių paslaugomis).

Siekiant surasti ir paimti paslėptus prisijungimus, įrengtus prie elektros energijos apskaitos prietaiso, bei kitus įrenginius, kabelius, junginius, leidžiančius elektros energijos vartojimą be apskaitos, kovo 1 dieną šio gyventojo namo rūsyje buvo atlikta krata.

Per ją ir rastas paslėptas neteisėtas prijungimas, įrengtas prie „ESO“ įvadinio kabelio, leidžiantis elektros energiją vartoti be apskaitos. Taip pat toje pačioje patalpoje Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai aptiko ir aparatą, skirtą namų gamybos stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti.

Šiuo metu Vilniaus rajono policijos komisariate atlekiamas ikiteisminis tyrimas.

GALERIJA

  • Vilniaus rajono gyventojas nemokėjo už naminės varymui naudotą elektrą
  • Vilniaus rajono gyventojas nemokėjo už naminės varymui naudotą elektrą
Vilniaus aps. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

samogenas

a tai is ko jis ten vare

SUSIJUSIOS NAUJIENOS