Iš Vilniaus rajono gyventojos telefoniniai sukčiai išviliojo 6 tūkst. eurų | kl.lt

IŠ VILNIAUS RAJONO GYVENTOJOS TELEFONINIAI SUKČIAI IŠVILIOJO 6 TŪKST. EURŲ

  • 3

Klaipėdos ir Vilniaus rajono gyventojus apgavo sukčiai, iš jų išvilioti daugiau kaip 28 tūkst. eurų, šeštadienį pranešė policija.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, penktadienį pareigūnams pranešta, jog apie 17 val., gavęs trumpąją žinutę ir paspaudęs nuorodą, pranešėjas neteko 21800 eurų. Pradėtas sukčiavimo tyrimas.

Apie 15 val. nuo sukčių nukentėjo 94-erių klaipėdietė. Uostamiesčio policijoje gautas moters pranešimas, kad Klaipėdoje, Poilsio gatvėje telefonu paskambinęs vyras, prisistatęs visuomenės komisijos pirmininku, paprašė suskaičiuoti namuose turimus pinigus. Netrukus į namus užsukęs nepažįstamas vyras paėmė 750 eurų ir pasišalino.

Anot Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato, ketvirtadienio vakarą, apie 18 val. Vilniaus rajone, Pagirių kaime telefoniniai sukčiai iš 46-erių moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš jos banko sąskaitos pasisavino 6000 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

roblema ne patiklumas o

a tai ka policininkai turi neribota valdzia..... bauduvos teritorijoj 30m diena is dienos buvo diegiama ka vos prisidengi skuduru panasiu i uniforma ar pamojuoji popieriaus lapu su antspaudu panasiu policijos tau iskart turi paklust zemai nusilenkt nusizemint ir nepriestaraust nes priesingu atveju juodas bananas i....islauztos rankos ir nosim i bala...a jei da biski tai arestas bauda teismas atvesdinimas ir iskart krata izoliatorius turto arestas ir kalejimas ilgiems metams.. drausk bausk kirsink provokuok apmokestink ....juk tai musu mentu geroves valstybes pagrindas

Kopūstas.

Nu smagu kai atsiranda Durnialių kurie švaisto savo sunkiai sukauptus pinigus tai į Kairę tai į Dešinę.

Vaflis

Galėtų labiau visuomenę šviesti ir smuilkiau aprašyti, kaip tos schemos veikia. Vien nuorodą paspaudus taip iškart ir nurašė iš sąskaitų ar dar ir suvedė duomenis?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS