Vilniaus rajono policija ieško dingusio vyro | kl.lt

VILNIAUS RAJONO POLICIJA IEŠKO DINGUSIO VYRO

  • 2

Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios Jono Valerijono Povilausko (gimusio 1942 m.).

Šių metų gegužės 11 d., 2 val. 30 min., 78 metų vyras išėjo iš namų Vilniaus rajone, Pagirių seniūnijoje, Melekonių kaime, ir iki šiol negrįžo. Jo buvimo vieta nežinoma.

Dingusio vyro požymiai: apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų plaukų. Kuo vilkėjo vyras išeidamas, nežinoma. Vyras serga senatvine demencija.

Policija prašo visuomenės pagalbos ‒ asmenis, galinčius suteikti bet kokios informacijos apie šio vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, skubiai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus r. policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Viliją Uogintaitę, tel. (8 5) 271 7622, mob. 8 673 31492 arba skubios pagalbos telefonu 112. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Marcelė

Priglaudziau diediką ir uzdariau sandėliuke, kad kitos bobos nenuviliotų. Na, kas juokų nesupranta, tai prisipažinsiu, kad pajuokavau.

Tiesa

Tokie paklausūs vyrai ,jeigu pensija ne maža , žmonos neturį ,tai ką tu.....Bobos grauže rabarbarą už pinigus juodai.Ypatingai buvusios senos mergos,dabar pensininkės.Atsiras tikrai,o gal ne toks yra šitas žmogus ,tada atsiprašom.Dauguma visi vienodi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS