Vilniaus tabore sulaikyti narkotikų platintojai | kl.lt

VILNIAUS TABORE SULAIKYTI NARKOTIKŲ PLATINTOJAI

  • 6

Vilniuje sulaikyti narkotikų platinimu įtariami asmenys, pirmadienį pranešė policija.

Trisdešimt septynerių bei penkiasdešimt trejų metų vyrai sulaikyti spalio 30 dieną Vilniaus tabore, jie atsidūrė areštinėje.

Viename iš nelegaliai tabore pastatytų namų, policijos pareigūnai sulaikė vyrą, kuris policijos pareigūnų akivaizdoje perdavė 11 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis taip vadinamam vergui – nuo narkotikų priklausomam asmeniui, dirbančiam už narkotikų dozę. Jis gautas dozes turėjo parduoti.

Narkotikus gavęs vyras, išvydęs policijos pareigūnus, lankstinukus išmetė ant grindų.

Atlikus name kratą, po kilimu dar rasta 17 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis, įrankiai narkotinėms medžiagoms fasuoti, apie 250 eurų.

Kadangi namuose buvo trys nepilnamečiai, iškviesti vaikų teisių apsaugos darbuotojai vaikų saugumui užtikrinti. Pasak sostinės policijos, kol pareigūnai atliko kratą, nepilnamečiai kartu su motina laiką leido pas močiutę.

Abu vaikų tėvai yra žinomi vaikų teisių apsaugos pareigūnams.

Šiuo metu policija atlieka ikiteisminį tyrimą, kuriame įtarimai dėl prekybos narkotinėmis medžiagomis yra pareikšti vaikų motinai, o tėvas už padarytą nusikalstamą veiką kartu su „vergu“ atsidūrė areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Absurdas! Jau nebejuokinga. Neįgali valstybė nesugeba susidoroti su taboru ir jame platinamais narkotikais? Kiek mirčių, kiek kančių, kiek skausmo šeimoms? Kas čia vyksta? Per šitiek metų 0 rezultatų. Pinigai, kad ir nešvarūs valdo.... Gal kas turėtų atsakyti iš valdžiažmogių? Ar Jums atrodo, kad viskas gerai?

Anonimas

ale naujiena .kelinta KARTA !!!

„Google“ internetiniai darbai

Tai geriausias uždarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš keturris mėnesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau ...........................>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7.C­­o­­m
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS