Vilniuje iš jaunuolio pagrobtas telefonas | kl.lt

VILNIUJE IŠ JAUNUOLIO PAGROBTAS TELEFONAS

Vilniuje plėšikas gatvėje iš jaunuolio rankų išplėšė ir pagrobė telefoną.

Kaip pranešė policija, nusikaltimas įvykdytas šeštadienio vakarą, apie 17.53 val., Savanorių prospekte, viešojo transporto stotelėje.

Asmuo, pagrasinęs 19-mečiui jaunuoliui, iš rankų išplėšė ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „Xiaomi Poco“. Nuostolis – 400 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Tas, kas panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti arba kitaip atimdamas galimybę nukentėjusiam asmeniui priešintis pagrobė svetimą turtą, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

privalomas PSD ir aferistiskas siuksliu abonementas

galvoju : perkat telefona i komplekta prie pakrovejo reikia peili nusipirkt.... eini gatve vienoj rankoj TELEFONAS filmuoji...kitoj rankoj pilis...jei kas bandys telefona atimt tam peiliu - savigina...a jei kas bandys tave peiliu pult ta nufilmuosi ir iskart i jutuba kad matytu kaip gyneisi.... tigi GEROVE aplink... nieko zmogisko nebeliko tik privalomu mokesciu moketojai vakcinatoriai elektrikai aferistai sutartys ir abonemtai .... nieko asmenisko zinokit kad GEROVE tai vakaru koloniju kultura....plesimai vogimai reketavimai tai salutinis vakcinu ,abonementu, prievoliu ,aferistisku sutarciu ir privalomu mokesciu sukeltas efektas...

> puiku

Nieko puikaus, tik įžūlus nusikaltimas! Pritariu tik tamstos pastabai, kad protingas nedemonstruos to, kas garantuotai išprovokuos plėšiką nusikaltimui.

puiku

nereikia rankoje atkišus nešioti ir rodyti savo kietumą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS