Rusijos ambasada Vilniuje apmėtyta Molotovo kokteiliais | kl.lt

RUSIJOS AMBASADA VILNIUJE APMĖTYTA MOLOTOVO KOKTEILIAIS

Rusijos ambasada Vilniuje kelis kartus buvo apmėtyta buteliais su degiu skysčiu.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šie incidentai įvyko sekmadienio ir pirmadienio naktį.

Sekmadienio naktį, apie 2.15 val., Vilniuje, Ukrainos Didvyrių gatvėje, nenustatytas asmuo į Rusijos ambasados pastatą metė butelį su degiu skysčiu ir apgadino pastato sieną.

Nuostolis nustatomas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Už tai baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Toks pats incidentas pasikartojo ir pirmadienio naktį.

Apie 2.46 val. Vilniuje, Ukrainos Didvyrių gatvėje, nenustatytas asmuo į Rusijos ambasados pastatą metė butelį su degiu skysčiu ir apgadino pastato sieną.

Nuostolis nustatomas.

Pirmadienio ryto duomenimis, dėl įvykių buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai, tačiau vėliau prokuratūra pranešė, jog tyrimus sujungė.

„(...) Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu. (...) Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl dviejų nusikalstamų veikų“, – BNS sakė prokuratūros atstovė Gintarė Vitkauskaitė–Šatkauskienė.

„Šiuo metu intensyviai vykdomi proceso veiksmai, siekiant išsiaiškinti įvykių aplinkybes ir nustatyti asmenis, galimai padariusius nusikalstamą veiką“, – pridūrė ji.

Prokuratūra neteikia detalesnės informacijos apie tyrimą, nes teigia nenorinti jam pakenkti.

Rašyti komentarą
Komentarai (99)

O gal tikrai, tegu susideda lagaminu

Ir supykę palieka Lietuvą, o mes supyksi :) ir taip pat is susijos išvaziuosim, būtų smagu, po to teiksim ordinus partizanams už drasą

.

pagal kremliaus zadanija kacapas ir apmete, kad dabar simonijan su salavjovu ant lietuvos stumtu, o pripampe alaus rusai ziuretu ir labusus keiktu

Cha cha cha

Jau pirmiems vokiečių brigados kariams atvykus į Lietuvą, mūsiškė Kremliaus šunauja visai sukvailėjo. Jų pamėgdžiotojai niekada nebuvo proto milžinai, o dabar patys nebesupranta ką rašo. ....Ir gaila tų tešlagalvių, ir juokas ima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS