Vilniuje po eismo įvykio jaunuoliai įkliuvo pareigūnams: aptikta narkotinių medžiagų | kl.lt

VILNIUJE PO EISMO ĮVYKIO JAUNUOLIAI ĮKLIUVO PAREIGŪNAMS: APTIKTA NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ

  • 0

Vilniuje penktadienio vakarą pareigūnams su narkotinėmis medžiagomis įkliuvo du jaunuoliai.

Kaip pranešė policija, gruodžio 22 d. apie 23 val. J. Baltrušaičio gatvėje, ties sankryža su Pašilaičių gatve, po eismo įvykio policijos pareigūnai atliko apžiūrą.

20-mečio jaunuolio vairuojamo automobilio „Lexus“ salone, priekyje įrengtoje peleninėje, buvo rasta viena suktinė su augalinės kilmės galimai narkotinėmis medžiagomis.

Automobilyje buvusio irgi 20 metų keleivio dešinės pusės kelnių kišenėje buvo rastas vienas permatomas, užspaudžiamas polietileninis maišelis su dviem su puse šviesios spalvos tabletėmis, galimai narkotinėmis medžiagomis.

Tą pačią dieną, apie 22.25 val., sostinės Rojaus gatvėje policijos pareigūnai sulaikė 26-erių asmenį, pas kurį buvo rasta augalinės kilmės galimai narkotinių medžiagų.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS