Vilniaus policija dar nerado nužudymu įtariamo P. Rastenio | kl.lt

VILNIAUS POLICIJA DAR NERADO NUŽUDYMU ĮTARIAMO P. RASTENIO

  • 2

Nuo skerdynių Vilniaus Žirmūnų rajone prabėgus maždaug 10 valandų, policija dar nesulaikė 34 metų Pauliaus Rastenio, įtariamo peiliu sužalojus du vyrus, kurių vienas mirė ligoninėje.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis BNS teigė, kad visuomenė aktyviai prisideda prie paieškos - informuoja apie galimas įtariamojo buvimo vietas, tačiau P.Rastenis kol kas nerastas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl Vilniuje, prie Žirmūnų gatvės 149-o namo kilusio konflikto metu nužudyto 33 metų vyro ir peiliu sužaloto kito 28 metų nukentėjusiojo.

Pranešimas apie įvykį gautas pirmadienį apie 12.30 val., o pranešimas iš ligoninės apie nukentėjusiojo mirtį dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir ant klubo – apie 14 val. Šiais nusikaltimais įtariamas P.Rastenis.

Pasak liudininkų, greta vieno Žirmūnų gatvės daugiabučio, kuriame įsikūręs ir viešbutis, automobilyje „Volvo“ pietavo du maždaug 30 metų vyrai. Tuo metu į kiemą įsuko automobilis „Toyota“, kurio vairuotojas iššokęs pasipiktino, jog nėra, kur sustoti.

Atvažiavęs vyras įsivėlė į konfliktą su pietavusiais vyriškiais, pripurškė jiems į automobilį dujų ir puolė bėgti. Per susistumdymą iš „Volvo“ iššokę vyriškiai buvo subadyti peiliu. Per grumtynes vyriškiai įtariamajam numovė striukę, jis paspruko vienmarškinis. Įtariamojo paieškai mestos gausios policijos pajėgos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na

rašė, kad durnas, bet nedurnas pasislėpti. Kaip čia su tais durniais - durniai protinguoliai.

AnI

Kas gali paneigti ,kad sis iskrypelis nenarkomanas? Juk normalus nevartojantis jokiu kvaisalu gali zudyti ,smurtauti.Ateme gyvybe kitam ir sau sugadino gyvenima.O kiek tokiu vaiksto,,bombu,,salia musu,kurie nenuspejami.Jaunime neinik i kvaisalus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS