Vilniuje sulaikytas septynias poras moteriškų basučių pavogęs jaunuolis | kl.lt

VILNIUJE SULAIKYTAS SEPTYNIAS PORAS MOTERIŠKŲ BASUČIŲ PAVOGĘS JAUNUOLIS

  • 0

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai ketvirtadienį su įkalčiais sulaikė vyrą, kuris vienoje prekybos centro „Gedimino 9“ parduotuvių pavogė 7 poras moteriškų basučių.

11 val. 15 min. su įkalčiais buvo sulaikytas 24 metų P.S. Jis į juodą krepšį buvo įsidėjęs 140 eurų vertės basutes. P.S. toli nueiti nepavyko – su pavogtomis prekėmis jį sulaikė Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai.

Kaip pranešė policija, pas sulaikytąjį buvo rastas specialiai vagystėms paruoštas krepšys su viduje įdėta folija, būtent todėl ir nesuveikė parduotuvės saugos sistemos.
P.S. pristatytas į policijos komisariatą.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai įtaria, kad šis asmuo yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų ar kitokių teisės pažeidimų, todėl nukentėjusius ar turinčius kitokios informacijos apie sulaikytojo nusikalstamą veiklą prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo sostinėje, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus.

Uniformos nedėvinčių pareigūnų pagrindinės darbo vietos – viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių masinio susibūrimo vietos.

Pastaruoju metu Vilniaus mieste nemažėja vagysčių iš parduotuvių padaromų dienos metu, todėl buvo sustiprintas ir kryptingai organizuotas šių pareigūnų darbas tokių nusikaltimų išaiškinimui ir užkardymui.

GALERIJA

  • Vilniuje sulaikytas septynias poras moteriškų basučių pavogęs jaunuolis
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS