Vilniuje sulaikyti narkotikų platintojai: po kratų iš šeimos paimti trys vaikai | kl.lt

VILNIUJE SULAIKYTI NARKOTIKŲ PLATINTOJAI: PO KRATŲ IŠ ŠEIMOS PAIMTI TRYS VAIKAI

  • 1

Vilniuje sulaikyti du įtariamieji narkotikų platinimu, kratų metu iš šeimos taip pat paimti trys vaikai, trečiadienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

49-erių ir 45-erių metų vyrai rugsėjo 3 dieną sulaikyti netoli oro uosto esančiuose soduose, įtariama, kad jie platino narkotikus priklausomiems asmenims.

Pasak policijos, vyrai surinkę pinigus iš narkotines medžiagas vartojančių asmenų, bėgte grįždavo į namą pasiimti iš anksto paruoštų narkotinių medžiagų ir tuo pačiu metu greitai išbėgdavo, kad perduotų nelegalų pirkinį. Policijos vertinimu, tokios taktikos imtasi siekiant išvengti sulaikymo.

Abu jie buvo sulaikyti – vienas jų trimis mėnesiams, kitas, kadangi buvo ieškomas, suimtas kitoje byloje.

Narkotines medžiagas vyrai pasiimdavo iš soduose esančio namo, kuriame šiuo metu įsikūrusi jauna romų šeima, atsikėlusi iš neseniai išardyto taboro. Atlikę kratą, pareigūnai surado narkotinių medžiagų slėptuvę – apie 5 gramai gryno kiekio narkotinės medžiagos, įtariama, karfentanilio. Policijos teigimu, mminėto kiekio pakanka pasigaminti daugiau nei pusšimčiui dozių mirtinai pavojingo narkotikų kokteilio.

Kitoje slėptuvėje pareigūnai aptiko ir elektronines svarstykles, taip pat 2 tūkst. 136 eurai smulkiomis kupiūromis.

Policijos teigimu, namo šeimininkė teisėsaugai yra gerai žinoma, ji ir anksčiau figūravo ikiteisminiuose tyrimuose dėl narkotikų platinimo.

Prieš atliekant kratas, policijos pareigūnai iškvietė į pagalbą Vaikų teisių apsaugos tarnybos specialistus, kurie, įvertinę visas aplinkybes, nusprendė paimti tris jos mažamečius vaikus.

GALERIJA

  • Vilniuje sulaikyti narkotikų platintojai: po kratų iš šeimos paimti trys vaikai
  • Vilniuje sulaikyti narkotikų platintojai: po kratų iš šeimos paimti trys vaikai
  • Vilniuje sulaikyti narkotikų platintojai: po kratų iš šeimos paimti trys vaikai
Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nordland

tuoj sukils sorosiniu kontoros ju ginti, nes vogti ir platinti narkotikus, tai prigimtine ju teise.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS