Vilniuje sutuoktiniai vėl įkliuvo dėl narkotinių medžiagų platinimo | kl.lt

VILNIUJE SUTUOKTINIAI VĖL ĮKLIUVO DĖL NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ PLATINIMO

Vilniuje sutuoktiniai vėl įkliuvo dėl narkotinių medžiagų platinimo.

Policija skelbia, kad Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai nuolat reaguoja į gyventojų pranešimus dėl narkotines medžiagas vartojančių asmenų, kurie vis dažniau pažeidžia viešąją tvarką.

Per tokią tęstinę policinę priemonę pirmadienį pareigūnai sulaikė 25 metų moterį ir jos 28 metų vyrą. Įtariama, kad pora išplatino narkotines medžiagas 27 metų vyrui.

Visi jie pareigūnams žinomi, anksčiau teisti už panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas. Moteriai už ankstesnius nusikaltimus buvo skirta kardomoji priemonė – intensyvi priežiūra (apykojė).

Jos vyrui prieš savaitę buvo pareikšti įtarimai dėl narkotinių medžiagų platinimo kitame tyrime, tačiau jis ir vėl įkliuvo su narkotinėmis medžiagomis.

Policija sako, kad, matyt, tokia situacija jauną moterį pastūmėjo gelbėti savo vyrą, kad šis išvengtų atsakomybės, – ji dantimis bandė praplėšti pakuotę, kurioje buvo, įtariama, narkotinės medžiagos, tačiau pareigūnams pavyko ją sustabdyti.

Kratų metu paimti tyrimui reikšmingi objektai. Dviem jų pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, trečiajam – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Visi sulaikytieji buvo uždaryti į areštinę.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

skiep

pagauti kelis kartus ir nieko,toliau sau platina,kodel nesedi kalejime?

Sudmaliai

Tai kokios tos “narkotines medziagos? Kokainas su cukrumi sumaisytas? Heroinas? Amfetaminas? Vokrug do okolo zurnalistai suda mala.

Ne platintojai

kalti,kad narkotikus kazkas vartoja! Kalta saliu realybe,kad nuo jos zmones bega i iliuzijas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS