Vilnius sienų terliotojų netoleruos ‒ atsakomybėn bus patraukti visi pažeidėjai | kl.lt

VILNIUS SIENŲ TERLIOTOJŲ NETOLERUOS ‒ ATSAKOMYBĖN BUS PATRAUKTI VISI PAŽEIDĖJAI

  • 2

Teisėsaugos pareigūnai sprendžia, kokią atsakomybę – administracinę ar baudžiamąją – pritaikyti Žvėryno tiltą Vilniuje dažais apipurškusiai moteriai.

Pirmadienio naktį, apie 2.18 val., Vilniaus policijos vaizdo kamerų stebėtojai per kameras pamatė, kad A. Mickevičiaus gatvėje, prie Žvėryno tilto laiptų fasado, mergina aerozoliniais dažais nupiešė užrašą KMON ir taip sugadino svetimą turtą.

Policijos patruliai operatyviai sureagavo į pranešimą ir įvykio vietoje sulaikė 32 metų moterį. Ji prisipažino rožiniais aerozoliniais dažais išterliojusi laiptų fasadą, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate dėl šio įvykio surinkta medžiaga ‒ priklausomai nuo padarytos žalos dydžio, bus sprendžiamas klausimas dėl moters patraukimo administracinėn ar baudžiamojon atsakomybėn.

Pareigūnai primena, kad už neteisėtus veiksmus atsakomybėn bus patraukti visi pažeidėjai, kurie terlioja sostinės pastatus ir daro žalą miestui. Tokių pažeidėjų dažnai laukia ir finansinės išlaidos ‒ jiems tenka padengti savivaldybei pavaldžių įmonių išlaidas, kad terlionės būtų uždažytos ir miestas atrodytų tvarkingas ir švarus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vardas

Aik tu sau. O spalvotieji terliotojai, kurie terlioja suoliukus, perėjas ir sienas bus patraukti ar tiems galima?

Robis

Bauda lazdom per padus,po 10 kartų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS