A. Vyšniauskas: per du mėnesius Šeškinėje turėtų pagerėti situacija dėl narkotikų | kl.lt

A. VYŠNIAUSKAS: PER DU MĖNESIUS ŠEŠKINĖJE TURĖTŲ PAGERĖTI SITUACIJA DĖL NARKOTIKŲ

  • 2

Per artimiausius du mėnesius situacija dėl narkotikų vartojimo ir platinimo sostinės Šeškinės rajone turėtų pagerėti, teigia Seimo Teisės ir teisėtvarkos (TTK) komiteto narys Andrius Vyšniauskas.

„Policija užtikrino, kad kaip tik šiuo metu atliktos kratos, poėmiai, kiti dalykai, ir ta problema turėtų per artimiausius du mėnesius kaip ir išsispręsti“, – po uždaro TTK posėdžio apie narkotikų platinimo problemas Vilniuje ir šalies mokyklose žurnalistams sakė parlamentaras.

Anot jo, Šeškinėje fentanilio ir heroino vartojimo, platinimo taškų koncentracija kelia didelių iššūkių. Dėl to TTK sulaukė ir gyventojų, ir Seimo narių kreipimųsi su prašymais spręsti problemą.

A. Vyšniausko teigimu, tai iš dalies susiję su romų taboro likvidavimu, kur anksčiau koncentravosi narkotinių medžiagų prekyba.

Tai yra rajonas, turintis socialinių problemų, jame per ilgą laiką tai susikaupė.

„Šiuo metu Šeškinėje yra kažkiek didesnė būtent ten prekiavusių asmenų koncentracija. Tačiau, matyt, ne tik tai problema. Tai yra rajonas, turintis socialinių problemų, jame per ilgą laiką tai susikaupė“, – teigė TTK narys.

„Yra ir kitų Vilniaus vietų, kur ta pati problema egzistuoja, policijai žinoma, mes gavome patikinimą, kad kontrolės veiksmai atliekami įdėmiau ir stipriau nei daroma anksčiau, tad tikimės, kad pradės spręstis po poros mėnesių. Vasaros antroje pusėje pamatysime“, – teigė Seimo narys.

Policijos pareigūnai po posėdžio atsisakė kalbėti su žurnalistais.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje padaugėjo pranešimų, kuriuose Vilniaus Šeškinės rajone gyvenantys žmonės skundžiasi nesijaučiantys saugūs, nes vis dažniau susiduriantys su apsvaigusiais asmenimis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

senis

o tai ka dar čigonu radot apgyvendint kad situacija pagerėtu

Ò

Vilnius...o Kaune Vilijampoleje prie neries,nusiperka dozes ir eina i parka,vaiksto kaip vaiduokliai,Neries kr,Griniaus gtv,Varniu gtv,visas sitas kvartalas pilnas tasku,Foglis,diunde narkomanas stumdo,ir niekas nesutvarko,gal atkreiptumete demesi ir pas mus,nesenai ta narkomana sutvarke kur siurpino vaikus,bet tik tiek.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS