Žiauri nelaimė Naujojoje Vilnioje: aiškėja, kad kojos netekusi moteris galėjo būti neblaivi | kl.lt

ŽIAURI NELAIMĖ NAUJOJOJE VILNIOJE: AIŠKĖJA, KAD KOJOS NETEKUSI MOTERIS GALĖJO BŪTI NEBLAIVI

  • 13

Vilniuje autobusas pervažiavo po juo nugriuvusios moters kojas, pranešė Vilniaus apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas. Aiškėja, kad nelaimėlė galėjo būti neblaivi.

Penktadienį apie 21 val. viešojo transporto stotelėje Pramonės gatvėje 1953 metais gimusi galimai neblaivi moteris, stodamasi nuo suoliuko, neišlaikė pusiausvyros ir griuvo į važiuojamąją kelio dalį.

Moteris atsitrenkė į stabdžiusio maršrutinio autobuso MAN šoninę dalį, nugriuvo po stabdžiusio autobuso galiniu ratu, kuris pervažiavo abi jos kojas.

Moteris dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę. Pirminiais duomenimis, per incidentą moteriai buvo nutraukta koja.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

!!!

Fantazijos, pritempinėjimas. Jei reikia ką gelbėti, tai fantazijai ribų nėra. O fiziškai tai neįmanoma, nes ji turėjo būti nublokšta nuo važiuojamosios kelio dalies - jei pervažiavo kojas, vadinasi važiavo, o jei tai maršrutinis autobusas, tai jau turėjo būti ties suoliuku sustojęs arba baigiantis stoti ir galėjo išvengti susidūrimo, jei tai jo vairuotojas iš viso vairuotojas. Aš nesu užvažiavęs ar susidūręs važiuodamas leistinu greičiu ir staigiai pėstiesiems įžengiant ar dviračiui įsukant į mano kelią prieš kelis metrus prieš mane, nors nebuvau profesionalas ir net retai važinėdamas, bet nesirakinėjau nosyje, nespoksojau į mobiliaką ar dar ko nors nedariau nesusijusio su važiavimu - jei važiuoji, tai tai ir daryk

Galėjo būti ir kosmonaute

Ką reiškia galėjo būti?

Galėjo ir nebūti

Galėjo būti neblaivi, o galėjo būti sveikatos problemų, aukštas spaudimas, prasidėjęs insultas ar tiesiog nutirpo koja, nes autobuso ten tenka laukti mažiausiai valandą. Tai nieko nekeičia, nes ten nesaugu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS