Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 29 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 29 D.)

  • 0

Avinas

Turite galimybę kardinaliai pakeisti savo likimą. Pataisykite klaidas, nes teisingos išvados padės pasirinkti teisingą kelią. Padarykite ką nors naujo ir neįprasto, apie ką svajojote, bet bijojote įgyvendinti. Rasite bendraminčių.

Jautis

Nelabai sėkminga diena. Tai, kas įvyko neseniai, turės padarinių. Būkite pasirengę nedideliems materialiniams nuostoliams ir rizikai sugadinti savo autoritetą. Nenutraukite ryšių iš pavydo ar galvodami apie naudą. Sutvarkykite verslo dokumentus.

Dvyniai

Dvasinio augimo ir dorinio apsivalymo diena. Stenkitės, kad būtų nuoseklūs veiksmai ir priimami sprendimai. Norint išvengti nuostolių, svarbu laiku pripažinti savo silpnumą, bet neatsisakyti visko vidury kelio. Vakarą leiskite ramioje namų aplinkoje.

Vėžys

Diena atneš atlygį už rūpesčius. Sulauksite žinių iš artimųjų, jie pradžiugins ir galbūt padės finansiškai. Parodykite nuolankumą  vyresnio amžiaus ar pareigų žmonėms. Per didelis išdidumas jus apvils profesiniame kelyje.

Liūtas

Sužinosite tiesą, Tai bus ir apreiškimas. Daugelio įvykių, dėl kurių jūs ar jūsų artimieji galėjo suklysti, priežastys bus aiškiai matomos. Prieš imdamiesi kokių nors veiksmų, pagalvokite, ar tai tikrai ką nors pakeis.

Mergelė

Nesusipratimą dėl iš kolegų kompensuoja vadovybės pagyrimai. Pavydūs žmonės bandys jus apšmeižti. Nepasiduokite provokacijoms ir eikite iki galo. Jūsų reputacija bus raktas į pasitikėjimą. Stenkitės elgtis apgalvotai.

Svarstyklės

Diena bus kupina įvykių. Kolegoms skubiai reikės jūsų nuomonės. Vadovybė reikalaus ataskaitos, o šeima paprašys pagalbos. Teks pasinaudoti kažkieno autoritetu ir nuomone. Būkite pasirengę pripažinti pralaimėjimą, kai reikia.

Skorpionas

Reikia plačiau žvelgti į viską, kas vyksta. Greičiausiai visos aplinkybės neša tam tikrą žinią, kurią būtinai teks iššifruoti. Aplinkiniai atsilieps į jūsų dosnumą. Nereikalaukite dėkingumo, jis ateis savaime.

Šaulys

Reikia sugalvoti idealų pasaulio vaizdą. Mintys materializuojasi, net jei ne taip greitai, kaip norėtųsi. Pranašumo noras atneš daug rūpesčių, bet pasiteisins. Būkite pasirengę greitai priimti sprendimus ir nedelskite su atsakymu.

Ožiaragis

Klausimai išsispręs daug greičiau ir sėkmingiau dideliame kolektyve. Daugelis supras, kas yra netikėta aistra. Pasiduokite jos įtakai. Žvaigždės kažkam nurodys naują pomėgį, kažkam atsakys į klausimą, o kažkas atskleis savyje talentą.

Vandenis

Nuostabi diena stiprinti finansinį stabilumą. Paprašykite partnerio palaikymo. Būtent poroje galite pasiekti didesnę sėkmę. Palanki diena kraustytis, remontuoti ir daryti viską, kas susiję su namais. Jei norite įsigyti būstą, drąsiai imkitės veiksmų.

Žuvys

Itin svarbu pasverti visus pliusus ir minusus. Jūsų elgesys gali sukelti kivirčą arba, atvirkščiai, sutaikyti seniai kariaujančias šalis. Neatskleiskite savo paslapčių. Jas gali panaudoti prieš jus, ypač kai tai susiję su darbu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS