Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 1 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 1-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jeigu norėsite suspėti nuveikti planuotus darbus. O jų išties netrūks. Prireikus, kreipkitės į institucijas, asmenis, kurie gali jums padėti išspręsti aktualias problemas. Tikriausiai bus priimti rimti sprendimai.

JAUTIS. Aktualūs bus mokslo, kultūros arba su užsieniu susiję reikalai. Nieko svarbaus neatidėliokite. Neignoruokite mylimo žmogaus, vaikų poreikių ir prašymų. Įvertinkite galimas savo poelgių pasekmes.

DVYNIAI. Nuo pat ryto teks galvoti apie rimtus reikalus, mokesčius, reformas. Tikriausiai pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali jums kainuoti arba teks kitaip įsipareigoti, ką nors pažadėti.

VĖŽYS. Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, jautėsi interesų konfliktas, šiandien turėtų pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą. Vis dėlto reikalingas ypatingas budrumas, nes kiti gali mėginti jumis manipuliuoti.

LIŪTAS. Gali būti, kad ką tik atsinaujinę santykiai ar naujai užmegzta pažintis užtvindys jus emocijomis, prisiminimais. Tačiau profesinė situacija, didelis darbų krūvis jums neleis pernelyg atsipalaiduoti ir užsimiršti.

MERGELĖ. Trokšite parodyti, ką sugebate profesinėje veikloje, sporte, kūryboje, scenoje ar kt. Tačiau dėl romantiško intereso gali iškilti grėsmė piniginės turiniui arba draugystės ryšiui.

SVARSTYKLĖS. Darbe gali būti reikalaujama atsikratyti senų stereotipų, dirbti kūrybiškai. Tačiau jums stigs ūpo, labiau galvosite apie asmeninius reikalus. Jausdami spaudimą, tapsite nervingesni, o ir aplinkiniai ne tokie geranoriški, kokių tikėjotės.

SKORPIONAS. Tikriausiai būsite smalsesni nei paprastai. Norėsis ir paplepėti, ir kitų pasiklausyti. Pasistenkite neleptelėti ko nors nederamo, nes tai pakenktų jūsų įvaizdžiui. Būtinas atsargumas kelyje.

ŠAULYS. Aktualūs bus piniginiai reikalai. Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, gali tekti pakrapštyti piniginę. Regis, išties verta, nes delsti nenaudinga. Gali būti, kad vakarui ar savaitgaliui labai norėsis šaunios draugijos, ir jos ieškosite.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite susirūpinę darbais, mokslais. Labiau pasitikėkite savimi ir nepraraskite optimizmo. Kad ir koks nelengvas būtų procesas, rezultato galite tikėtis gana gero.

VANDENIS. Tyliai ruoškitės tam, ko norėtumėte, tačiau nieko neforsuokite. Vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis. Per didelis patiklumas gali lemti nuoskaudas ateityje.

ŽUVYS. Labai intensyvi diena, tad nesitikėkite atokvėpio. Tikėtini įvairūs renginiai, pristatymai, susitikimai. Regis, gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Palanku spręsti organizacinius, visuomeninius klausimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS