Kalakutienos troškinys su kava | kl.lt

KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU KAVA

  • 2

Troškinius dažniausiai gaminame su įvairiais prieskoniais, o ar kada bandėte pagardinti kava? Puikus kalakutienos receptas su kavos aromatu.

Reikės:

500 g kalakutienos filė,

2 šaukštų sviesto,

2 šaukštų aliejaus,

2 svogūnų,

100 ml raudonojo sauso vyno,

100 ml stiprios kavos,

200 g pomidorų tyrės,

1 arbatinio šaukštelio cukraus,

1 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių,

druskos ir juodųjų pipirų.

Puode išlydykite sviestą ir supilkite aliejų. Smulkintus svogūnus suberkite į puodą ir kaitinkite kol pasidarys permatomi. Sudėkite mažais gabalėliais pjaustytą mėsą ir ją kepinkite. Pamažu supilkite vyną. Kavą ir pomidorų tyrę. Pagardinkite cukrumi, druska, juodaisiais pipirais ir čiobreliais. Troškinkite pusvalandį ant silpnos ugnies. Patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kažkas ne taip

su receptu ir foto :) recepte neminimos paprikos , o foto tai su paprikomis :D

puodas

Na labai įdomu koks skonis to troškinio, su kava dar neteko matyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS